Вхід | Реєстрація

На Полтавщині СБУ затримала поліцейського на хабарі у 30 тисяч доларів

На Полтавщині СБУ затримала поліцейського на хабарі у 30 тисяч доларів

Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області спільно з працівниками прокуратури затримали на хабарі заступника начальника відділу управління захисту економіки поліції Полтавщини та посередника.

Майор поліції вимагав 30 тисяч доларів США від фермера за непритягнення до кримінальної відповідальності через нібито користування послугами «конвертаційного» центру.

За матеріалами Управління СБ України в Полтавській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Здирників затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу


Автор: Прес-група Управління СБ України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2016, 14:15 | Полтавщина | Суспільство
1. Кінець світу / 6 лютого 2016, 14:27
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
О ще одного підараса піймали ! Виж тіке перевірте чи він квиток до Росії ще не купив? Чи ви їм може самі купуете бронь? Бо мусара кого тіке не піймають поки до суду дійде а злочинець вже в Россію втік.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації