Вхід | Реєстрація

Пройдусь по Затишній, зверну на Зоряну

Фактично завершився процес перейменування вулиць на територіях громад.

Згідно Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», на території Царичанської територіальної громади відбулися наступні зміни. Публікуємо нові назви вулиць, які підлягали перейменуванню. Нагадаємо, що нові назви були рекомендовані громадянами на громадських слуханнях та затверджені відповідними рішеннями на сесіях селищної ради. Зауважимо, що ставлення населення до процесу декомунізації відбувалося неоднозначно, та закон вимагає його виконання. Отже, у Царичанці вулиця і провулок Будьонного стали Селянськими; вулиця Леніна перейменована на Затишну; Ленінградська стала Зоряною; Петровського — Межова; провулки 1,2,3 Кіровський — провулки 1,2,3 Подолянський; провулки 1,2 Комсомольський — провулки 1,2 Центральний; квартал 50 років Жовтня — квартал Слави; вулиця Кірова — (будівлі № 1—42а — Подолянська; будівлі від 42б до кінця) — Царичанська; вулиця Комсомольська — Центральна; Піонерська та провулок Піонерський — Соборна і Соборний; Міліцейська — Кошового Костя Гордієнка; Колгоспна — Орлянська; Жовтнева і провулок (мікрорайон Глинище) — Яблунева і Яблуневий відповідно. У Драгівці вулиця Будьонного (і провулок) стала Заорільською. У Лисківці вулиця Ворошилова стала Центральною, а вулицю Радянська, яка була у Дубовому і Тарасівці, перейменували на вулицю Миру.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2016, 16:23 | Царичанка | Суспільство
1. Комуняка / 22 лютого 2016, 01:48
Продажнi ви шкури.Повелися на херню.Без минулого нема майбутьнього.Скоро в католикiв заставлять перехрещуватися.Отморозки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації