Вхід | Реєстрація

Про благоустрій та матеріальну допомогу

17 лютого у Царичанській селищній раді відбулося засідання виконкому. Вів засідання селищний голова Геннадій Сумський.

У роботі виконавчого комітету взяли участь 7 чоловік (всього 11) із числа працівників селищної ради, представників організацій різних галузей, підприємців. Черга денна передбачала 7 питань.

З першого і другого питань виступила юрист селищної ради Євгенія Міхєєва. Мова йшла про внесення змін до Правил благоустрою Царичанської селищної ради. Погоджений проект піде на затвердження чергової сесії. Міхєєва проінформувала присутніх про загальні положення, повноваження, упорядкування Правил благоустрою і т. д. Були внесені зміни, які стосувалися правил паркування, паління листя, правил утримання домашніх тварин (ОСББ) та багато іншого. Виконком вирішив уповноважити на складання протоколів із адміністративних правопорушень, за які передбачена відповідальність відповідно до статті 152 КупАП, дільничних офіцерів Царичанського відділення поліції та працівників селищної ради: заступника селищного голови, техніка-будівельника, інженера-землевпорядника. Уповноваженим посадовим особам доручено посилити контроль за дотриманням Правил благоустрою, у тому числі в частині припинення торгівлі у невстановлених місцях, організації стихійних сміттєзвалищ та видалення зелених насаджень без дозволу.

Також виконком селищної ради цього дня затвердив протокол житлової комісії, засідання якої відбулося 11 лютого (голова комісії заступник селищного голови Андрій Андрухів). До житлової комісії звернулася багатодітна сім’я та учасник АТО, які потребують поліпшення житлових умов у зв’язку з відсутністю житла. Заявники були взяті на облік у пільгову чергу щодо забезпечення житлом.

Виконком виніс рішення демонтувати пам’ятні знаки, присвячені подіям, пов’язаним із діяльністю комуністичної партії, а саме: пам’ятний знак в честь встановлення Радянської влади у Царичанському районі та пам’ятний знак в честь першого складу ревкому, які знаходились на площі 80‑річчя Дніпропетровської області.

Останніми питаннями у черзі денній були розглянуті питання про звільнення (зменшення) від плати за харчування дітей у ДНЗ та про надання матеріальної допомоги громадянам, які потрапили у складні життєві обставини.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2016, 18:38 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації