Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції повідомляє

Царичанське відділення поліції повідомляє

Вилучили патрони

15 лютого 2016 р. працівниками поліції у ході проведеного обшуку одного із будинків районного центру у його мешканця було виявлено та вилучено 57 патронів калібру 5,45. Громадянин зберігав патрони у своєму домоволодінні без передбаченого законом дозволу. Порушник ніде не працює, але не був помічений у компрометуючих його зв’язках. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину. Справа буде вирішуватися в суді.

 

Телефонний кабель — ласий шматок для злочинців

16 лютого до чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення про факт крадіжки телефонного кабеля по вулиці Східній (мікрорайон Глинище) Царичанки. У ході проведених заходів та відпрацювань працівниками поліції вже 17 лютого була встановлена особа, яка здійснила крадіжку. Крадієм виявився 27‑річний непрацюючий мешканець Дніпропетровська, що тимчасово проживає у Царичанському районі. Порушнику цього ж дня було оголошено про підозру у вчиненні крадіжки та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Спокусився на продукти

22 лютого до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Ляшківка із приватного домоволодіння було викрадено майно (зерно, цукор).

У ході проведених заходів працівниками поліції було встановлено, що крадієм виявився 30‑річний мешканець цього ж села. Зерно і цукор він поцупив із корисливих мотивів. Вирішується питання про вручення повідомлення про підозру у вчиненні правопорушення. Справа вирішуватиметься в суді.

 

Поліцейським дільницям бути

23 лютого у кабінеті голови райради Світлани Горбачової відбулася зустріч голови Ляшківської об’єднаної територіальної громади Юлії Омелян з керівництвом Царичанського відділення поліції: начальником поліції підполковником Романом Бурнаховським та начальником сектора майором поліції Валерієм Житним. На нараді було обговорено питання щодо розміщення на території Ляшківської громади поліцейської дільниці. Була досягнута домовленість про розміщення поліцейської дільниці, але це буде здійснено після завершення атестації працівників поліції.

 

Поцупив велосипед

27 лютого до Царичанського відділення поліції звернулася мешканка Залелії та повідомила про те, що з її домоволодіння викрали велосипед. У ході пошукових дій виявилося, що крадіжку вчинив мешканець Царичанського району, що тимчасово проживає на території Залелії. У результаті речовий доказ було повернуто господині. Чоловік, що вчинив крадіжку, має 50 років, ніде не працює та веде аморальний спосіб життя.

Відомості про вчинене правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання про вручення громадянину повідомлення за фактом крадіжки част. 1 ст. 185 «Крадіжка». Після проведених необхідних слідчий дій справа буде надіслана до Царичанського районного суду для розгляду.

 

Пильнуйте своє майно

Шановні громадяни! У зв’язку зі складною ситуацією у нашій державі, почастішали випадки крадіжок різного майна громадян, у тому числі випадки відкритого заволодіння майном. Тому керівництво Царичанського відділення поліції закликає населення до дотримання елементарних правил безпеки, а саме: не залишати свої будинки і майно без належного догляду та охорони. Для збереження власного спокою бажано у кожному дворі мати собаку. Мешканцям необхідно виявляти пильність та обережність під час пересування по вулиці, особливо у темну пору доби. У випадку вчинення проти вас кримінального правопорушення або іншого протиправного діяння прохаємо вас негайно повідомляти до Царичанського відділення поліції за телефонами 102 або 3–20–00.


Автор: Євгеній Манзюк, начальник чергової частини Царичанського відділення поліції, капітан


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2016, 11:46 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації