Вхід | Реєстрація

Триває збір коштів для подальшого розіграшу у цьогорічному квесті «Скарб Мазепи»

Кожен може зробити свій вклад до великої скрині. Її встановили у відділенні акціонерного банку «Полтава-банк», що знаходиться в центральному переході «Злато-місто». Скільки грошей організаторам вдалося зібрати в січні, знає В'ячеслав Джиган.
Поповнити майбутній «Скарб Мазепи», за який вже у червні будуть змагатися учасники однойменного квесту, може кожен бажаючий. Аби внести будь-яку суму до спеціальної скрині, варто спуститися до підземного переходу «Злато-місто» та завітати до відділення акціонерного банку «Полтава-банк», яке знаходиться там же.
Вадим Почеп, керуючий відділенням №33 АБ «Полтава-банк»:
- За даними підрахунку, який провели тільки-но працівники «Полтава-Банку», сума «Скарбу Мазепи» становить 11 тисяч 34 гривні 64 копійки.
«Полтава-Банк» забезпечить збереження, посилить рівень безпеки, в зв'язку з тим, що скарб буде збільшуватись.
Наступний підрахунок суми, яка потрапить у якості призу на квест «Скарб Мазепи», відбудеться 28 лютого, говорять організатори акції. В рамках спортивно-пошукової гри відбувається також конкурс «Красуня «Скарбу Мазепи». Взяти участь в ньому може кожна юна полтавка, яка надішле своє фото на адресу організаторів змагання. За результатами інтернет-голосування, січневою переможницею змагання стала полтавка Альона Пліс. Решта переможців місяця та ті конкурсантки, які будуть брати активну участь у конкурсі, отримають в подарунок ексклюзивні золоті сукні, пошиті спеціально для них.
Антон Петько, співорганізатор спортивно-пошукової акції «Скарб Мазепи - 2010»:
- Вирішено підготувати ряд тематичних вечірок в клубах Полтави, які будуть називатися «Золоті дівчата».
У лютому на одному з полтавських телеканалів стартуватиме спеціальна вікторина та цикл телевізійних фільмів, переглянувши які, глядачі зможуть відгадувати зашифровані назви контрольних точок, через які пройдуть етапи квесту в червні, а також дізнатися про інші підказки змагання. Пройдуть і радіовікторини, переможці яких матимуть можливість отримати «фору», беручи участь у квесті. Будь-яка допомога та ініціатива у проведенні спортивно-пошукової акції «Скарб Мазепи - 2010» буде заохочуватись, зазначають організатори.

Автор: В'ячеслав Джиган, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2010, 15:36 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації