Вхід | Реєстрація

Під Києвом з'явилися біл-борди з пародією на рекламу Яценюка

Під Києвом з'явилися біл-борди з пародією на рекламу Яценюка
Вибух креативу, який був викликаний незвичною передвиборною агітацією Арсенія Яценюка, нарешті вилився з Інтернету на вулиці.
Пародія на рекламу Яценюка Сьогодні вранці, 17 липня, на автомобільній трасі Київ - Одеса поблизу Василькова з'явилися біл-борди із зображенням, яке є пародією на попередню рекламу Арсенія Яценюка "Врятуваті країну. Арсеній".

На фоні традиційних смужок чорного кольору і кольору хакі зображено чоловіка, який нагадує бомжа, з написом "Вимагаю обирати президента з 25 років. Онаній".

Нагадаємо, вчора, 16 липня, з'явилися про те, що низка львівських рекламних агентств отримала замовлення на масове розміщення саме таких пародій на біл-борди Арсенія Яценюка.

Колоритні передвиборні реклами Яценюка з'явилися по всій країні на початку липня і викликали досить резонансну реакцію в суспільстві і, особливо, в Інтернеті, де креативні майстри "фотошопу" одразу ж висунули кілька сотень власних версій реклам на базі цього плакату. Серед кращих пародій на цю тему можна назвати, наприклад, зображення Крокодила Гени із написом "Врятувати Чебурашку. Геннадій", зображення Лаврентія Берії з написом "Врятувати країну. Лаврентій", а також низка простіших з написами типу "Врятувати пельмені".

Автор: http://tsn.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2009, 10:53 | | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації