Вхід | Реєстрація

Заробітна плата працівників Кобеляцького району

У липні нинішнього року середньомісячна номінальна заробітна плата, нарахована на одного штатного працівника, на 6,1% перевищувала її рівень у відповідному періоді і дорівнювала 1388 грн. Кількість штатних працівників на підприємствах, в установах та організаціях (по колу звітуючих організацій) становила 7234 осіб. Оплачено одному штатному працівнику в середньому 164 людино-годин, з них відпрацьовано 125 людино-годин. Нарахування за одну оплачену годину у липні становила 8,49 грн., що на 14,8% менше порівняно з червнем.
За рівнем середньомісячної заробітної плати першість утримували працівники державного управління та освіти. Найменш оплачуваними залишаються працівники колективних, громадських та особистих послуг, оптової та роздрібної торгівлі, торгівлі транспортними засобами та послуг з ремонту, охорони здоров'я та соціальної допомоги, промисловості.

Автор: Начальник відділу статистики у Кобеляцькому районі Надія Виноградна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2009, 13:14 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації