Вхід | Реєстрація

Оновлений будинок культури у Лохвиці зустрічав перших відвідувачів

Оновлений будинок культури у Лохвиці зустрічав перших відвідувачів

Довгоочікувана лохвичанами подія нарешті сталася – минулої неділі районний будинок культури після понад піврічної паузи зустрічав перших відвідувачів. Світлі ошатні приміщення, простора глядацька зала  із новими стільцями та заслана ковроліном – кілька років тому про це тут могли тільки мріяти.

На відкриття відремонтованого будинку культури прибули і шановні гості — міністр агрополітики і продовольства України Тарас Кутовий, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, заступник голови-керівник апарату Полтавської облдержадміністрації Микола Білокінь.

— Я пам’ятаю цей зал дуже добре і у 2012 році і до того, і 25 років як мінімум тут нічого не робилося. Можливо він не ідеальний, але він вже зовсім інший. Я думаю, що ставлення всієї молоді в місті  буде вже тепер трошки іншим і до культури, і до того, що відбувається в Україні. Я вам всім дякую, хочу, щоб ми всі думали про Україну тоді, коли  серце просить, а не тоді, коли обставини нас штовхають. Щоб ми поверталися  в свої домівки не тоді, коли є можливість реалізувати себе в тому чи іншому проекті, а тоді, коли згадуєш про батьків. Тому я сьогодні дякую своїм батькам за те, що вони в мене вклали. У нас з вами, друзі, ще є незавершені справи, і вони будуть зроблені. Крім того, багато з того, що я вам обіцяв, про що ми говорили – збулося, – сказав у своєму вітальному слові Тарас Кутовий.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, який також вручив грамоти та відзнаки тим, завдяки кому РБК отримав нове обличчя. “Знаково, що  містяни відзначають у новому клубі одразу два свята — День молоді і День Конституції”, - звернув увагу голова обласної ради.

— Ми всі молоді душею і серцем, повні сил і надій на майбутнє України. Тому не забуваймо, що Конституція, Основний Закон — це не лише наші права, а і обов'язки. Обов'язок дбати одне про одного, про ближніх, про нашу рідну землю. І завжди пам'ятаймо про тих хлопців, які ціною своєї крові захищають нашу Батьківщину на Сході, - сказав Олександр Біленький.

Про масштаб святкувань свідчить те, що перший концерт в оновленій залі дав Полтавський симфонічний оркестр під керівництвом Народного артиста України, диригента Віталія Скакуна. Крім того, на сцені виступала співачка Олена Білоконь, солісти обласної філармонії, а зустрічав відвідувачів на вході до РБК ансамбль бандуристок.


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської обласної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2016, 13:04 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації