Вхід | Реєстрація

У Кобеляках автомобіль збив велосипедиста

У Кобеляках автомобіль збив велосипедиста

У суботу близько 19-ї години на вулиці Стародніпровській сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та велосипедиста.
Як розповіли свідки ДТП, автомобіль ВАЗ-21099 рухався вниз по Стародніпровській, коли перед ним із вулиці Космонавтів виїхав 10-річний велосипедист і почав перетинати дорогу. Водій легковика спробував уникнути зіткнення, але не встиг зупинити авто через велику швидкість, про що свідчить гальмівний шлях автомобіля. Унаслідок ДТП хлопчика госпіталізували до Кобеляцької ЦРЛ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 липня 2016, 00:44 | Кобеляки | Надзвичайне


1. светка / 3 липня 2016, 14:06
Зрозуміло швидкість перевищена, але рухатись по дорогам дітям до 14 років заборонено!!!!! Куди дивились батьки?????????!!!!!
2. ansambl / 4 липня 2016, 18:58
Предлагаю поднять тему участников движения на дорогах. В кобеляках, несмотря на новые тротуары жители продолжают ходить по проезжей части. Больше всего грешат мамаши с колясками. А ведь многие позволяют себе и езду будучи пьяными или просто глупости с нарушением ПДД. Не все может зависеть от водителя, у меня у самого дважды откручивалось колесо и машина теряла управление. Я несколько раз останавливался и пытался объяснить опасность которой подвергают себя эти глупые люди и учат этому своих детей. Вчера одна такая мамаша даже не поняла что была на волосок. У меня был груженный прицеп, и на любимом перекрестке для аварий. еду и чувствую, что машина не тормозит, еле вписался в поворот. А эта дура просто по дороге шлепает....Всего перетрусило. Да я понимаю что управляют транспортным средством повышенной опасности... А сколько раз видел как местные велосипедисты пересекают дорогу даже не оглянувшись или по мобилке говорит. Кидаются под колеса только так. Я сам велосипедист, и в седле я раньше чем ходить научился, но я привык вертеть головой на все стороны когда еду по дороге. Я молчу о том что местные велосипедисты не знают и минимума ПДД неспотря на то что являются участниками движения. К сожалению автомобилисты водят как хотят и паркуются как хотят. Думаю только о своих эгоистичных потребностях. А ведь дорога она диктует, что надо учитывать и просчитывать всех и думать обо всех.
3. Гай Фокс / 4 липня 2016, 20:33
4.ansambl
«Предлагаю поднять тему участников движения на дорогах... у меня у самого дважды откручивалось колесо и машина теряла управление... У меня был груженный прицеп, и на любимом перекрестке для аварий. еду и чувствую, что машина не тормозит, еле вписался... Да я понимаю что управляют транспортным средством повышенной опасности...»
Так, може з себе почати? Можливо, Ви сам є водій підвищеної небезпеки?
4. Чудо Юдо / 5 липня 2016, 17:53
Чув що пацан живий і майже здоровий, ніяких дуже серйозних ушкоджень немає. Повезло, враховуючи вигляд автомобіля...
Або жце все наші лікарі - у них ти або абсолютно здоровий, або уже помираєш, інших статусів не буває.
Так, діти на велосипедах часто не розумію, що вони такі ж самі учасники дорожнього руху як і автомобілі. Бо їм цього ніхто не пояснює навіть. Я раз за разом бачу і малих і дорослих велосипедистів, які чомусь прирівнюють себе до пішоходів, напереріз вилітаючи на пішохідні переходи, наприклад, перед автомобілями. Мабуть для них буде дивиною, що вони можуть вважатися пішоходами тільки коли злазять із велосипеда і переводять транспорт по зебрі в руках. Поки їдеш на велосипеді - ти учасник руху, а отже і перетинати перехрестя повинен згідно правил, пропускаючи з головної.
Щоправда бувають і водії автомобілів, які чхати хотіли на правила і вилітають на головну поперед велосипедиста - особисто таких зустрічав.
Я думаю це все виліковно тільки за допомогою поліцейських патрулів, які будуть прямо на місті спиняти і штрафувати як автомобілістів, так і велосипедистів з пішоходами.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації