Вхід | Реєстрація

У Семенівському районі затримали нетверезого хлопця на викраденому автомобілі

У Семенівському районі затримали нетверезого хлопця на викраденому автомобілі

5-го липня близько 14-ї години під час патрулювання Семенівського району працівниками ДПС на виїзді з селища Семенівка помічений автомобіль «ВАЗ 21063», жовтого кольору, водій якого невпевнено керував транспортним засобом та створював аварійну обстановку на дорозі.

На вимогу працівників поліції водій не зупинився. Переслідуючи порушника близько 15 кілометрів, в с. Нова Петрівка Семенівського району автомобіль був зупинений шляхом його блокування.

Водій даного транспортного засобу не мав при собі ніяких документів та перебував в стані алкогольного сп’яніння. Порушника затримано та доставлено до відділення поліції.

«В ході подальшої перевірки нами встановлено, що даний злочин скоїв 19-річний житель с. Оболонь Семенівського району, не працюючий, раніше судимий за крадіжку. Він пояснив, що здійснив угон автомобіля, перебуваючи в с. Греблі Семенівського району, де розпивав спиртні напої разом з власником даного авто» - повідомив т.в.о. начальника Семенівського ВП Сергій Джулай.

По даному факту вирішується питання про внесення в ЄРДР за ч. 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Викрадений автомобіль повернуто власнику.


Автор: За інформацією Семенівського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2016, 13:38 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації