Вхід | Реєстрація

Мисткиня Олена Пушкарьова у своїй роботі використовує рідкісні техніки

Ця мисткиня належить до когорти молодих полтавських художників. А її техніки - монотипія в акварелі та розпис по шовку - використовуються в образотворчому мистецтві дуже рідко. Відтак, роботи Олени Пушкарьової викликають непідробну цікавість у поціновувачів прекрасного. Це засвідчила і її персональна виставка, з відкриття якої повернулися Олександр Крумін та Павло Бабінчук.

На полотнах молодої полтавської художниці Олени Пушкарьової - різнобарвні квіти, птахи, морські пейзажі. На своїх роботах мисткиня зображує все те, що привертає її погляд у повсякденності, фіксує моменти, які наочно демонструють: життя швидкоплинне, і варто цінувати кожну, навіть найкоротшу його мить.

Для створення робіт Олена Пушкарьова користується дуже рідкісними техніками, зокрема, монотипією в акварелі. При використанні такої техніки образи створюються шляхом утворення відбитку фарби на склі, доповненого авторськими штрихами. Деякі зі своїх робіт Олена підписує білими віршами. А секрет створення полотен у мисткині - простий.

Олена Пушкарьова, автор виставки «Все, що люблю»:

- Треба просто жити життям, не ховатись від нього і сприймати все, що тебе оточує. Можливо, це варто бачити оком художника. Коли у твоїй душі є Бог і життя, тоді ти твориш.

Незвичайні картини Олени Пушкарьової припадають до смаку поціновувачам живопису, бо ж її твори є у приватних колекціях в Росії, Австрії, Німеччині, США. Експозиція «Все, що люблю» у Художньому салоні міста - 3 у творчому доробку мисткині. Наразі живопис є основним заняттям Олени, поряд з вихованням сина. Художниця бачить: дитині від мами передалося відчуття прекрасного.

Олена Пушкарьова, автор виставки «Все, що люблю»:

- Він намалював свою роботу і каже: «Мамо, у тебе виставка, я хочу повісити свою роботу!». Він не заспокоївся, поки не приніс її і не повісив. Йому хочеться, щоб його роботи були представлені, щоб не просто малював, а щоб на них хтось дивився.

Привітати Олену Пушкарьову з відкриттям виставки до Художнього салону завітали полтавські митці, поціновувачі живопису, друзі. Триватиме експозиція «Все, що люблю» впродовж 10 днів.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2010, 12:33 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації