Вхід | Реєстрація

Допоможіть знайти зниклу Яну Лиходід

Допоможіть знайти зниклу Яну Лиходід

Лиходід Яна Вікторівна, 1992 р.н., уродженка та мешканка с. Дзюбівщина, В. Багачанського району, Полтавської області.

6 серпня 2016 року близько 8-ї години виїхала за власними справами до Полтави і до теперішнього часу її місцезнаходження невідоме. Можливо, в період з 15-ї години, поверталась на автотранспорті з м. Полтава до села Красногорівка Великобагачанського району.

Просимо відгукнутися громадян, які у суботу, 6 серпня, в період з 14:45 по 15:30 знаходилися на місці зупинки рейсового та попутного транспорту, що на перетині вулиць В. Тирнівської та К. Шосе. Також звертаємося до водіїв надати інформацію з відеореєстраторів, якщо ви проїздили у цей час за вказаною адресою.

Якщо ви бачили зниклу дівчину, вам відомі обставини її зникнення або що-небудь відомо про її місцезнаходження, просимо повідомити ГУНП в Полтавській області за телефонами (0532) 51-77-02 – чергова частина ГУНП, (0532) 51-75-76, (0532) 51-75-97 - розшуковий відділ УКР ГУНП області, або за телефоном «102».

Прикмети: на вигляд 20-22 роки, зріст 162-165см., середньої тілобудови, волосся русяве, коротке.

Була одягнена у сукню бірюзового кольору з малюнками у вигляді червоних квітів, босоніжки світло-коричневого кольору, шкіряні, з малюнком у вигляді квадратиків темно-зеленого, білого та червоного кольору.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2016, 12:49 | Велика Багачка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації