Вхід | Реєстрація

В Нових Санжарах пролунав перший дзвоник

В Нових Санжарах пролунав перший дзвоник
1-го вересня новосанжарські школярі пішли до навчально-виховного комплексу на перший цього навчального року урок.
За доброю традицією свято першого дзвінка у селищі проводять на центральному стадіоні. Ось і цього разу добру половину зеленого футбольного газону заповнили учні, вчителі, батьки, рідні, друзі та знайомі. Головними ж персонажами, звичайно, були найменші — учні-першокласники. Цього року за парти у НВК вперше сядуть 62 маленьких учні. Їх першими вчителями і наставниками у надзвичайно цікавому і захопливому світі знань стануть педагоги Антоніна Крикун, Оксана Клюшник і Тетяна Хабло.
І маленьких «першачків», і вже майже дорослих учнів випускних класів, і шкільних педагогів — усіх привітав із початком нового навчального року директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. А ведуча свята Тетяна Селюк зачитала вітання Президента України Віктора Ющенка із початком нового навчального року та Днем Знань.
Після цього присутніх вітали гості свята — заступник голови районної ради Борис Федоренко та селищний голова Андрій Река. Андрій Олександрович вручив директору НВК грамоту селищної ради, а школі подарував футбольні м’ячі. А Володимир Дацюк, президент Ліги радіоаматорів України по Полтавській області, не лише привітав усіх учнів зі святом, але й нагородив грамотами радіоаматорів — вихованців НВК, які у червні, перебуваючи у Полтаві, провели 7500 радіозв’язків із радіоаматорами 108 країн світу. Дипломи «Полтавська битва» отримали Денис Позивайло, Богдан Деряжний, Анастасія Губа, Богдан Лашко, Ярослав Поліщук, Денис Підопригора, Ігор Харьо та їх керівник Михайло Зерницький.
Із вітальним словом до всіх учнів та батьків звернулась перша вчителька нинішніх випускників Лідія Бойко. Від імені батьків виступила мама учня 11-В Наталія Торба. Надзвичайно зворушливими і трішки смішними були виступи маленьких, але дуже відповідальних, першокласників.
Багато гарних побажань усім учням та педагогам висловила класний керівник 11-Г Олена Брус. Від імені старшокласників із привітальним словом виступила учениця 11-Б Валерія Позднякова.
Нарешті настала урочиста мить, коли лише лічені секунди відділяли усіх від урочистого першого цьогорічного дзвоника. Право здійснити його отримали першокласники Руслан Зімовець та Каріна Мокляк і одинадцятикласники Максим Дудка та Людмила Поставна. Доки вони обійшли широке урочисте коло, клацнули десятки професійних та аматорських фотокамер, все ретельно фіксували на відео професіонали-відеозйомщики, просто батьки та друзі. Після завершення кола пошани учні з дзвінком вирушили до навчально-виховного комплексу. За ними до стін школи відправилась уся чисельна учнівська та педагогічна родина. Там, у класах, на них очікував перший урок, а за ним — цілий навчальний рік.

Автор: Володимир Паршевлюк, кореспондент газети «ЕХО» в Новосанжарському районі, тел. 8(099)956-02-08.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2009, 14:23 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації