Вхід | Реєстрація

Хлопці з "Forgotten Symphony" розповіли про творчість, любов і секс

Хлопці з
Не так давно гурт «Forgotten Symphony» презентував свій новий сингл «I See You». На презентації пісні зібралися чимало людей. Далі вони розповсюдили в Мережі сингл «Good Morning My Life». А що, якщо в ліжку ви вранці прокинетеся не з життям, а з любов’ю? Якою буде привітання? На ці та інші питання відповіли учасники гурту «Forgotten Symphony».



- Розкажіть про вашу команду, які ви?

Євген Scissorhands (гітара):
Можна сказати що група молода, тому що в новому складі ми граємо тільки з вересня. За цей короткий час, на мій погляд, ми зробили дуже багато, що стосується закладення чіткої основи і планів щодо просування і розвитку.

Олександр FARAFA (vocal): Всі у групі дуже різні. Кожний сам по собі творча і самобутня особистість, що певною мірою призводить до розбіжностей і суперечок, а це дуже класно, тому що тільки за таких умов може народиться що щось нове, цікаве і самобутнє.

Валентин Латиш (клавішні): Це як хімічна реакція, в якій кожен учасник певна хімічна речовина і тільки в такій консистенції може народитися дійсно оригінальний продукт.

Євген Scissorhands (гітара): ВзагаліЮ, на мій погляд, група дуже позитивна)). Ми разом проводимо час не тільки на репетиціях, а й «віджигаємо» поза ними. Багато хто знає наші вечірки й «тусовки»))).



- На сайті групи написано, що ви граєте в стилі super rock. Це нове для мене напрямок, поясніть, що значить super rock?

Олександр FARAFA (vocal): Так, Ми граємо super rock, звичайно, це може здаватися смішно і також звучати, але це ніякий не жарт і не прикол. Корінь цього питання полягає в тому, що ми граємо в усіх стилях одразу, тому що дуже широкий спектр музичних смаків і мало того, можливостей, тобто ми вилізли за формат слова «альтернатива» і т. д, тому що в аранжуванні ми застосовуємо всі методи, з усіх стилів, як і в інструментальних партіях, так і вокальних.

Валентин Латиш (клавішні): Тому в нашій концертній програмі Ви можете почути в кожному звуці, щось схоже з тим чи іншим музичним стилем (не тільки рок). Саме таку музичну концепцію зараз несе в собі група Forgotten Symphony. Я впевнений, що наступна студійна робота Вам скаже про все інше.



- Як вам вдається поєднувати рок напрямок, з настільки яскравими, легкими, позитивними і барвистими дизайнами? Виглядає приголомшливо, чия була ідея?)

Євген Scissorhands (гітара): Ми любимо яскраве, вишукане, смачне і оригінальне. От і все))).



- Ваш новий сінгл носить позитивне назву «Good morning my life». Чим було викликано написання настільки життєствердної пісні?

Олександр FARAFA (vocal): Так, саме так ми вирішили назвати наш новорічний сингл, саме новорічний, дуже старалися встигнути, я співав останні ноти майже під звук курантів. Скажу так, ми писалися самі. Спасибі велике МАО! Пісня була написана давно, аранжування вирішили зробити зрозуміле всім. Євген Scissorhands (гітара): Це новорічний позитивний електронний трек, особисто я давно хотів зробити щось таке, невластиве нам. Спочатку хотіли зробити помпезне аранжування у стилі Queen, але потім вирішили зробити трек електронним =). Як на мене вийшло непогано.



- Останнім часом у ваших піснях лідирує акустична гітара, або ж фортепіано. З чим пов'язане це явне полегшення стилю музики?

Валентин Латиш (клавішні): У нас мало пісень у записі, це питання часу, насправді у групи шалено цікавий матеріал і дуже різноплановий, швидше, навіть не прив'язаний до найменування або характеристики, тому ми із задоволенням використовуємо такі інструменти як фортепіано або акустика. Олександр FARAFA (vocal): Піано, це взагалі моя слабкість...



- Відомо, що ніком вашого вокаліста є таємниче «FA-RA-FA». Розкажіть про чудо цього другого імені?

Олександр FARAFA (vocal): Ха, мабуть самий популярний питання, яке мені ставлять. Я думаю, швидше за все це той промінь енергії та позитиву, який я намагаюся випромінювати, а взагалі, це поки що комерційна таємниця ))))). До виходу альбому, я розкрию карти!



- Наближається День закоханих. Як плануєте відзначати це свято?

Євген Scissorhands (гітара): Крутіше не придумаєш - ми граємо в Києві на Великому фесті любові! Запрошуємо всіх Вас відвідати цей концерт, не пошкодуєте!

Валентин Латиш (клавішні): Після цього буде бекстейдж і поїздка додому з нашими близькими)).



- Чи вірите ви в Любов? І чим відрізняються поняття «займатися любов'ю» від «займатися сексом»?

Олександр FARAFA (vocal): Я дуже сильно люблю своїх батьків і всіх рідних, як би це не звучало, величезне їм спасибі за все! Важко знайти «рідну» людину, мені важко, я складна людина. Люблю займатися і тим іншим, любов'ю раз було 9 раз підряд... а в сексі, раз, два і в дамках.

Євген Scissorhands (гітара): Вірю в любов, думаю кожен в неї вірить. Увесь світ підкоряється тільки правилами любові. Я вважаю любов це єдине заради чого варто жити, страждати, розбиватися в коржик, вставати з колін, битися, досягати чого-небудь, гинути... Є ще музика =). Я радий, що в моєму житті є і одне, та інше.

Nick (барабани): Так, можливо в деяких нюансах. Адже все відносно в цьому житті. Але те почуття, яке називають любов'ю - дуже сильне, якщо усвідомити всю його глибину. «Займатися любов'ю» для мене це набагато повніше за відчуттями і за змістом. Це щоразу як новий твір, ти відпочиваєш не лише тілом, а й душею. Це неймовірно! Мені здається поняття «займатися сексом» для тих, хто ніколи нічого не відчував.

Валентин Латиш (клавішні): Ха-ха)) що відповіді наші не схожі на відповіді музиканов рок-групи). Я скажу простіше... я теж вірю в любов, без неї важко творити.



- Назвіть 14 слів, що асоціюється у вас з цим почуттям.

Валентин Латиш (клавішні): Для цього послухайте наш сингл, присвячений Дню закоханих, там більше слів, і кожне слово передає всю силу цього почуття.

Олександр FARAFA (vocal): 14 го лютого качайте з офіційного сайту forsym. net свіжий сингл! Він матиме назву «IF I».



- Ваші плани на найближче майбутнє?

Олександр FARAFA (vocal): Ми не любимо розкривати карти, обіцяти купу всього. Скажемо просто й скромно, найближчі плани, це стати світовою командою! )).

Автор: www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 15:27 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації