Вхід | Реєстрація

Поліція не змогла знайти відпущеного полтавським судом міжнародного кіберзлочинця

Поліція не змогла знайти відпущеного полтавським судом міжнародного кіберзлочинця

Поліція четвертий день розшукує міжнародного кіберзлочинця, якого полтавський суд відпустив наступного дня після затримання.

Четвертий день тривають пошуки Геннадія Капканова, якого підозрюють у 1152 кіберзлочинах проти громадян 180 країн світу. Нагадаємо, 2 грудня поліція Полтави оголосила його у розшук за вчинення замаху на вбивство поліцейського.

Замах стався під час затримання Капканова 30 листопада. Останній відстрілювався від бійців спецпідрозділу «КОРД» та кіберполіції. Після затримання прокурор клопотав про арешт підозрюваного, однак суд відпустив його.

Як повідомив «Полтавщині» речник поліції області Юрій Сулаєв, поліція поки не знайшла Геннадія Капканова. Розшук триває, правоохоронці проводять усі необхідні дії, а також перевіряють усю наявну інформацію. Зокрема, і щодо того, чи виїхав підозрюваний за кордон.

Відмітимо, що під час затримання Геннадій Капканов мав бороду, а поліція для розшуку надала його більш давнє фото, що напевне може ускладнити його ідентифікацію.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2016, 11:08 | Полтава | Кримінал
1. New York / 6 грудня 2016, 15:28
Десь у поліції німеччини:
— Ганс, українська поліція успішно затримала Геннадія Капканова.
— Вау! Молодці!

... Через день:
— Ганс, український суд відпустив Геннадія Капканова.
— WTF???!!!
2. ИВЕН / 6 грудня 2016, 18:15
відстрілювався від бійців спецпідрозділу «КОРД» та кіберполіції. Після затримання прокурор клопотав про арешт підозрюваного, однак суд відпустив його.

P.S.Значит её вместо его на нары---или---СЛАБО....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації