Вхід | Реєстрація

Канікули в школах триватимуть два тижні

Канікули в школах триватимуть два тижні

У понеділок на апаратній нараді у голови райдержадміністрації обговорювали підготовку та проведення зимових шкільних канікул, новорічних і різдвяних свят у закладах освіти й культури району.

На ці питання звітувались начальник відділу освіти Наталія Коваль та завідувач відділу культури Марія Кириченко.

Наталя Коваль розповіла, що 19 грудня в закладах освіти району відбудуться виховні заходи до Дня Святого Миколая. Цього ж дня в Будинку дитячої та юнацької творчості гуртківці проведуть святковий захід «Ходить світом Миколай».

Наталія Коваль,  завідувач відділу освіти:

— Зимові канікули для школярів триватимуть із 26 грудня по 10 січня. У кожному навчальному закладі розроблений план проведення канікул відповідно до вікових категорій школярів. Із 26 по 29 грудня в школах району відбудуться новорічні свята: 11 вечорів для старшокласників та 109 ранків для учнів середнього і молодшого шкільного віку. 28 грудня в районному Центрі культури й дозвілля буде проведене районне свято, яке відвідають 650 обдарованих дітей та дітей пільгових категорій. Для забезпечення дітей подарунками буде використано 75 тисяч гривень із районного бюджету та 95 тисяч спонсорських.

Під час зимових канікул у БДЮТ пройдуть майстер-класи гуртків образотворчого мистецтва та виготовлення сувенірів, конкурс «Міс Снігуронька», флешмоб «Кришталевий каблучок», новорічні ранки для міських дітей, виступ щедрувальників «Меланка меланкувала». Для любителів пішохідного туризму відбудуться змагання на базі Бутенківської школи та Кобеляцької станції юних туристів. У ДЮСШ пройдуть турніри з футболу й баскетболу.

Як повідомила Марія Кириченко, у районному Центрі культури й дозвілля 27, 29 та 3 січня о 10‑ій годині відбудуться новорічні ранки для дітей «У гостях в Губки Боба». 14 січня о 18‑ій — вистава Надії Крамаренко «Через тисячу літ». Конкурси, ранки, виставки проходитимуть у Кобеляцькій та Білицькій дитячих музичних школах, центральній районній бібліотеці та Білицькій бібліотечній філії.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2016, 14:11 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації