Вхід | Реєстрація

У високосний 2016 рік мало одружуються

У високосний 2016 рік мало одружуються

За статистикою Царичанського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, за 10 місяців цього року в районі народилося 172 малят (на 6 немовлят менше, ніж у 2015 році). У цьому році померло 443 людини проти 487 — у минулому.
За цей період уклали шлюб 74 пари, у порівнянні з минулим — 128. Таку різницю Світлана Кіріченко, начальник районного відділу РАЦСу, пояснює тим, що 2016 рік вважається високосним і одружуватися пари не ризикують. Люди вірять у таку закономірність. А от на кількість розлучень високосний 2016 рік, здається, не впливає. За 10 місяців розірвали шлюб 24 пари, у 2015 — 12. Змінили ім’я та прізвища 5 громадян, у минулому році — 3.

При виборі імен малюкам батьки надають перевагу іменам, які є і найбільш поширеними у районі: Ярослав, Євгеній, Артем, Владислав, Данило, Софія, Анастасія, Поліна, Марія, Дар’я і Злата. Трапляються і рідко вживані імена: Гліб, Назар, Мирон, Даніель, Демір (як варіант — Дамір), Мілана, Варвара, Аліса, Лада, Ніка, Емілія, Кароліна, Зоряна.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2016, 09:12 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації