Вхід | Реєстрація

Головою нової Царичанської громади став Геннадій Сумський

Головою нової Царичанської громади став Геннадій Сумський

День святого Миколая став особливо радісним для діючого селищного голови Царичанки Геннадія Сумського. Згідно із неофіційною, але достовірною інформацією Геннадій Вікторович виграв вибори, які відбулися у неділю і тепер очолить об’єднану територіальну громаду.

Перемогу Сумського на виборах можна назвати дуже впевненою. Він набрав вдвічі більше голосів аніж його основний опонент голова Царичанської РДА Сергій Турський. Свої голоси за Сумського віддали більше чим три тисячі виборців, за Турського  - майже півтори тисячі. Всі інші учасники виборчих перегонів суттєво відстали.

Більш повну офіційну інформацію про результати виборів, ми оприлюднимо пізніше.

Дивіться, як учора вибирали голову громади


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2016, 08:30 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації