Вхід | Реєстрація

На виборах до Решетилівської ОТГ впевнено перемогли "Патріоти Решетилівщини"

На виборах до Решетилівської ОТГ впевнено перемогли "Патріоти Решетилівщини"

Практично завершився підрахунок голосів на виборах до Решетилівської ОТГ. На цю хвилину з 26 місць до місцевої ради 18 отримують кандидати, яких підтримувало ГО "Патріоти Решетилівщини". Очевидно, вони і сформують у раді більшість, яка буде представляти інтереси району, зокрема, і у бюджетному процесі.

Оксана Дядюнова, яка рік тому переїхала з Алчевська і балотувалась до ради ОТГ, говорить - не на словах звикла вирішувати найболючіші проблеми рещетилівської громади. Тому на виборах і змогла набрати у шість разів більше голосів, ніж найближчий опонент.

— Працюючи у "Патріотах Решетилівщини" зі зверненнями громадян знаю кожного виборця на своєму окрузі, його проблеми. Дякую за довіру людей - буду і далі працювати над вирішення їх проблем вже у статусі депутата, - ділиться Оксана Дядюнова.

На посаду голови ОТГ у районі підтримали Володимира Кузьменка, який також йшов у команді "Патріотів Решетилівщини". На сьогодні він перемагає з результатом 75% голосів. "Будь-які вибори, це оцінка роботи кандидата, його команди. Тому особливо приємна довіра земляків громадському об'єднанню, яке я очолюю", - зазначає лідер ГО "Патріоти Решетилівщини" Олександр Біленький.

Наші соціальні програми, допомога учасникам АТО, малозабезпеченим родинам - це напрямки які ми будемо реалізовувати далі. Усі зобов'язання, які ми брали на себе на каденцію вдалося виконати за рік. Переконаний, що з такою підтримкою громади нам вдасться реалізувати інші завдання, які ми перед собою ставимо. Зокрема, налагодження кільцевого автобусного маршруту для потреб Решетилівки та найближчих сіл, - говорить Олександр Біленький.


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської облради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2016, 15:54 | Решетилівка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації