Вхід | Реєстрація

У Полтаві презентували музичну збірку «Полотно життя»

У Полтаві презентували музичну збірку «Полотно життя»

У Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. Гончара Людмила та Сергій Бояренцеви презентували свою третю музичну збірку пісень і п’єс для фортепіано «Полотно життя».

Перша і друга збірка презентувалися в Полтаві у 2014 і 2015 роках.

Людмила – викладач музики в Кременчуцькій школі №20, а Сергій – військовий на пенсії.

Ця збірка відрізняється від минулих тим, що авторами текстів пісень стали автори: Юлія Камишева, Ольга Ліщук, Михайло Буряк, Олена Селезньова, Наталія Ляхович, Інна Снарська і Сергій Бояренцев, а об'єднала всіх композитор - Людмила Бояренцева. Автори збірки вдячні всім глядачам, які прийшли, щоб підтримати їх творчість.

«Дивовижні візерунки малює доля на полотні нашого життя... Бажаючи кожному щастя і добра, ми сподіваємося на те, що наші пісні стануть ниточками, які з’єднають авторів з слухачами....» – кажуть Людмила і Сергій.

Збірка «Полотно життя» складається з різнопланових творів, тут і музичні твори для фортепіано «Площа провінційного міста» (музична поема за однойменною картиною Є.Ф. Крендовського) і п'єса «Тюльпановий тріумф»; пісні для дітей: «Сонечко» на слова Юлії Камишевої, «Дощик (Кап-кап-кап)» і «Пісня про дідуся» Сергія Бояренцева; глибоке враження справляють пісні «Здравствуй, родной человек!», «Танго на городі», «Щастя - як море (Мова кохання)» на слова Ольги Ліщук, «Найкращій» на слова Михайла Буряка, хвилює пісня «Летить життя» на слова Інни Снарської (Дідик) та полонять філософським змістом «Ах, Боже мій...», «Сповідь» на слова Наталії Ляхович і «Полотно життя» на слова Олени Селезньової.

Презентація творів пройшла в теплій і творчій атмосфері.

Всі твори цієї збірки ви можете прослухати на авторському сайті "Мелодії душі" http://melodies.inf.ua



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2016, 16:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації