Вхід | Реєстрація

Спортзал за 240 тисяч

Спортзал за 240 тисяч

Така сума коштів була витрачена на капремонт спортивного залу Бродщинської школи.

Якщо Святий Миколай приносить подарунки 19 грудня, то до дітей Бродщинської ЗОШ І-ІІ ступенів він завітав наступного дня. У подарунок до новорічних свят школярі отримали капітально відремонтований спортивний зал. У ролі Миколая виступили депутати сільської та районної рад.

Колектив школи привітали голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова райради Володимир Кішінський, заввідділу освіти Наталія Коваль, сільський голова Наталія Довга та керівник будівельної організації «Будекспрес» Андрій Дубина. Керівництво району вручили грамоти людям, без яких не вдалося б провести ремонт. Вони подякували Андрію Дубині, його працівнику Сергію Буйнецькому та депутату районної ради В’ячеславу Нестеренку. Також перед присутніми виступили Наталія Довга і директор школи Ольга Яріз.

Педпрацівники і учні показали для гостей невелику концертну програму.

 

Таміла Шевченко:

— Тільки спільними зусиллями можна досягти бажаних результатів. Спершу ініціатива пішла від голови Бродщинської сільської ради. Вони виділили 130 тисяч на ремонт спортивного залу. Далі з обласної дотації вже депутати районної ради направили 110 тисяч. У результаті колектив школи отримав відремонтований спортзал.

 

Володимир Кішінський:

— Це вже другий спортивний зал, який ми відкриваємо у цьому році. У найближчих планах провести капітальні ремонти ще кількох залів. Вважаю, що спорт — це запорука здоров’я. Підтримувати дітей, які показують високі результати, — наш обов’язок. Учні Бродщинської школи п’ять років поспіль займають перші місця у районній спартакіаді. Тому вони заслужили на цей спортзал. Крім того, тут зможуть займатись і представники сільського колек тиву фізкультури.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2016, 00:49 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації