Вхід | Реєстрація

Новорічний відпочинок з присмаком «полунички»

Напередодні Нового року 39-річний житель міста Миргорода Дмитро (ім’я змінено) на власному автомобілі поїхав у одне із сіл району до своїх знайомих аби забрати їх до міста та разом зустріти Новий рік на орендованій квартирі.
Зібравши компанію сільських юнаків 14-16 років, молодик вирушив до міста. По дорозі заїхали до магазину за спиртним та закускою.
Вечірка розпочалася вдало. Дмитро вміло розливав по склянкам горілку та мало не заливав нею своїх гостей. У останніх же від такої люб’язності голови швидко захмеліли. Та все ж застільна розмова не клеїлася.
Дмитро все більше нервував та вів себе з товаришами агресивно. Дійшло до того, що «люб’язний» господар почав пропонувати своїм юним гостям непристойні речі, від яких у юнаків і хміль розвіялась.
Не довго думаючи, хлопці вирішили швидко закінчувати вечірку та йти з квартири, на що Дмитро відреагував аж надто злісно та заборонив йти. Компанія погодилася, аби й далі не злити господаря, а коли той відволікся, хлопці швидко накивали п’ятами, окрім одного юнака, який вчасно не зорієнтувався у ситуації та не втік разом з усіма.        
Розгнівавшись на витівку своїх товаришів, Дмитро швидко зачинив двері і ніжкою від стільця почав бити юнака, який лишився та кричати, що він залишається і продовжує далі святкувати з ним Новий рік.
Щоб ніхто не заважав, Дмитро забрав у бідолахи мобільний телефон та вимкнув його.
На ранок батьки юнака, помітивши відсутність хлопця вдома та мовчання у його телефоні, почали пошуки. Зателефонувавши його друзям, родичі дізналися про невдале святкування на квартирі малознайомого Дмитра. Як закінчилася вечірка для їхнього сина, хлопці не знали.
Довго не роздумуючи, батьки вирушили на пошуки сина. Знайшовши квартиру Дмитра, двері матері та батькові ніхто не відчиняв. Поспілкувавшись із сусідами про власників житла, останні повідомили, що дане житло надається в оренду бажаючим і хто на даний час користується ним вони не знають. Не отримавши ніякої звістки про свого сина, рідні вирішили зателефонувати до міліції.
Працівники Миргородського МВ на виклик відреагували миттєво. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу та оперативних працівників, які виставили пости спостереження за даною квартирою, що знаходилася на першому поверсі багатоповерхового будинку.
Працівниками міліції було помічено, що у вікні квартири хтось з’явився.   В цей час нерви батьків не витримали і вони, вибивши двері, увірвалися до неї, де побачили неприємну картину. Їхній неповнолітній син знаходився в нетверезому стані, з синцями на тілі, у напівоголеному вигляді з малознайомим чоловіком.  
Дмитра було затримано та доставлено до міськвідділу для проведення бесіди та встановлення фактів. Останній розповів, що він разом зі своїм товаришем зустрічали Новий рік і нічого протизаконного вони не вчиняли. Після всього чоловіка відпустили додому. Але працівникам міліції ця історія здалася підозрілою, і після бесід з юнаками, які в новорічну ніч відпочивали з Дмитром, дізналися, що останній, під час їхнього відпочинку, показував їм зі свого власного ноутбуку порнографічні фільми та пропонував їм вступити з ним в статеві відносини.
Після проведення перевірки працівниками міліції у Дмитра було вилучено ноутбук та направлено на експертизу, яка показала, що даний носій  містить велику кількість фотокарток із зображенням молодих юнаків віком 14-15 років в оголеному вигляді та відеозйомку з мобільного телефону, де Дмитро примушує юнаків вступати з ним в статеві відносини.
Після отримання наявних доказів працівниками Миргородського МВ Дмитра було затримано та заарештовано.
Дмитру було пред’явлено обвинувачення за статтями 153 Кримінального Кодексу України (зґвалтування) та статтею 301 Кримінального Кодексу України (виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів).

Автор: Ірина Бойко інспектор по РзН та ГФ Миргородського МВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2010, 15:05 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації