Вхід | Реєстрація

Зачепилівка отримала 30 тисяч на майданчик

Зачепилівка отримала 30 тисяч на майданчик

14-го грудня представники громадської організації «Еколтава» організували концерт у селі Зачепилівка, розіграли між жителями села нові баки для сміття і вручили сільському голові сертифікат на спорудження дитячого майданчика.

За спільною швейцарсько-українською програмою «DESPRO» чотири громади у Новосанжарському районі реалізовують спільний проект зі збору та вивезення сміття. Участь у проекті беруть громади Зачепилівки, Малого Кобелячка, Клюсівки та Судівки. Найбільш активними виявилися представники зачепилівської громади, у якій уже 50 абонентів підписали угоди з надавачами послуг. Таку активність відзначили: 14-го грудня представники громадської організації «Еколтава» організували у Зачепилівці святковий концерт, провели захід, під час якого роз’яснювали правила поводження з побутовими відходами, а на завершення вручили сільському голові Михайлу Заріцькому сертифікат на спорудження у селі дитячого майданчика. Також серед мешканців села провели розіграш нових баків для збору сміття.

Нагадаємо, що наприкінці листопада під час сесії у Зачепилівці місцеві депутати багато критикували Михайла Заріцького за невідремонтовану дорогу до села. А сільський голова закликав депутатів агітувати жителів за підписання угод на вивезення сміття, щоб громада могла виграти майданчик. У результаті Зачепилівка таки отримала обіцяний сертифікат.

До речі, ремонт дороги до села на виділені кошти також провели. Михайло Заріцький знайшов у Дніпропетровській області підрядника, який погодився виконати роботи.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2016, 12:17 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації