Вхід | Реєстрація

У Сухій Маячці обрали сільського голову

У Сухій Маячці обрали сільського голову

18‑го грудня відбулися вибори сухомаячківського сільського голови. Із значною перевагою у них переміг самовисуванець Олександр Добропас, який до цього працював інженером-будівельником у ТОВ «Елеватор «Чиста криниця».

Нагадаємо, що посада сільського голови у Сухій Маячці стала вакантною після того, як її залишив обраний восени 2015‑го року очільник Максим Калюжний. Обов’язки сільського голови тимчасово виконувала секретар ради Марія Горобець.

Свої кандидатури на посаду керівника сільської громади висунули три кандидати: Олександр Добропас, Анатолій Троян та Марія Горобець. Усього мали проголосувати на виборах 567 мешканців сільської громади. Проголосували 386 виборців. Явка становила 68 відсотків.

Після підрахунку голосів місцева виборча комісія встановила, що переміг на виборах 30‑річний Олександр Добропас. За нього проголосували 184 виборці. За Анатолія Трояна віддали голоси 104 мешканці громади, за Марію Горобець — 96, 2 бюлетені були зіпсовані.

20‑го грудня у Сухій Маячці відбулася сесія, під час якої обраному сільському голові вручили іменне посвідчення. Олександр Добропас до обрання сільським головою працював інженером-будівельником у ТОВ «Елеватор «Чиста криниця», був мобілізованим та відслужив у зоні АТО.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2016, 09:12 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації