Вхід | Реєстрація

Полтавська обласна федерація хортингу: Наші бійці не брали участь у розгромі київського ринку

Полтавська обласна федерація хортингу: Наші бійці не брали участь у розгромі київського ринку

Президент Полтавського обласного осередку з хортингу заперечив участь спортсменів у бійці за будівельний ринок у Києві

Історія із затриманням «тітушок» з Кременчука, які 23 грудня зносили будівельний ринок у Києві, отримала своє продовження. Так, активіст Ігор Громов на своїй сторінці у Facebook підозрює у цьому спортсменів із клубу рукопашного бою «Хазард», який діє при Кременчуцькому військовому ліцеї:

— Хто ламав кінцівки підприємцям будівельного ринку на вул. Ревуцького? Спортсмени-тітушки, яких позавчора на території будівельного ринку по вул. Ревуцького у кількості 20 чоловік затримали підприємці та представники добровольчих батальйонів, входять до клубу рукопашного бою «Хазард» (м. Кременчук). Ось відкрита інформація по цьому розсаднику тітушні, який функціонує на базі Кременчуцький військового ліцею...

Його запис використали й окремі кременчуцькі та національні інформаційні сайти. У них є посилання, що Кременчуцьку федерацію хортингу очолює Максим Зіборов.

Керівник Полтавського обласного осередку Української федерації хортингу Олексій Семигал назвав це брудною атакою і заперечив участь хортингістів у столичних бійках.

— При Кременчуцькому військовому ліцеї дійсно викладався хортинг у період 2012-2014 років. Зіборов очолював організацію хортингу в цей період. Потім він залишив свою тренерську діяльність і пішов працювати в ТОВ «Хазард», приватну охоронну фірму. Але зараз він не працює і там, працював водієм. На відео з Києва я побачив декілька облич — там були деякі хлопці, які у 2015 році виступали на Кубку України з хортингу. Але участь у Кубку могла взяти будь-яка спортивна організація. А виступати в змаганнях і хортинг — це різні речі. Я на київському відео побачив знайомих спортсменів з кікбоксингу, дзюдо, самбо, але вони не з Полтавської області. І що з того? Я знаю декількох боксерів та кікбоксерів, які входили в «Оплот». Тож хлопці на відео мають таке саме відношення до хортингу, як я до боксу. Я можу одягнути на себе боксерські рукавички і виступати як боксер, але боксером не буду. Ці 2-3 хлопців могли бути боксерами чи дзюдоїстами, але вони не займалися, не тренувалися у нас.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2016, 11:36 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації