Вхід | Реєстрація

В Кременчуцькій виховній колонії активно працює Майстерня Діда Мороза

В Кременчуцькій виховній колонії активно працює Майстерня Діда Мороза

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят у Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області активно триває робота у Майстерні Діда Мороза. Творчості юнаків немає меж.

Керівники гуртків «Творчість» вчитель математики Тетяна Пустовіт, «Чарівні намистинки» вчитель української мови Світлана Голєшева, та «Розмаїття» директор школи Клавдія Скоробагатько  провели  майстер-клас серед юнаків  «Краса новорічної сніжинки».

Хлопці захопилися різанням сніжинок і прикрасили чарівними гірляндами спальні, їдальню та приміщення школи. Навчилися виготовляти в техніці паперової пластики та орігамі кілька видів многогранників, котрими прикрасили ялинки у відділеннях. Закружляли в святковому танку по приміщенням і сніжинки-балеринки.

Серед вихованців провели віртуальну подорож по сайту «Країна майстрів», навчили юнаків черпати ідеї з інтернет-ресурсів. Підлітки захопилися виготовленням різдвяних вінків із різних природних матеріалів.

Один з перших таких вінків відправили в м. Київ у благодійний фонд «Інше життя» на конкурс «Різдвяні візерунки», котрий, як стало відомо, передали в дитячу лікарню Охматдит.

Всюди розміщені чудові ангелочки, ялинки, виготовлені в техніці паперової пластики з поєднанням новорічних іграшок, незвичайні білі сніговички, зроблені в панчішній техніці. Ваблять око казкові композиції «В очікуванні дива», «Перше побачення», «Новорічна феєрія». Вишивка бісером «Зима» привертає увагу кожного.

Новорічна атмосфера панує в установі. Казкова музика створює святковий настрій. Юнаки, хоча вже і дорослі, але по-дитячому чекають дива від Діда Мороза.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації