Вхід | Реєстрація

Прокуратура не згодна із судом, що звільнив з-під варти полтавця, який розбещував малолітню

Прокуратура не згодна із судом, що звільнив з-під варти полтавця, який розбещував малолітню

Полтавська місцева прокуратура внесла апеляцію на ухвалу слідчого судді, яка відмовила в задоволенні клопотання слідчого та обрала щодо 48-річного полтавця запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура просить суд вищої інстанції застосувати для вищезгаданого громадянина, який підозрюється у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої) КК України, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Окрім цього, оскільки чоловік підозрюється у вчиненні злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості особи, прокуратура заявлятиме клопотання про здійснення кримінального провадження у закритому судовому засіданні.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2016, 13:29 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації