Вхід | Реєстрація

«Хочемо створити свою команду»

«Хочемо створити свою команду»

У підвальному приміщенні Бродщинського сільського клубу місцева молодь облаштувала для себе тренажерний зал. Для цього хлопці витратили кілька місяців та не одну тисячу гривень.

Створити в Бродщині спортивний зал спало на думку Валерію Бережному. Хлопець пояснює:

— Їздити в Кобеляки, щоб займатись на тренажерах, не вистачає часу. Та й не кожен житель села спроможний фінансово це робити. Я п’ять років відвідував секцію греко-римської боротьби, віддаю перевагу здоровому способу життя. Тож давно виношував ідею організувати заняття в нашому селі. Розповів про це Олександру Самойленку. Уже разом запропонували нашим товаришам Олександру Самокиші, Назару Чудопалову та Михайлу Бережному. Ті також підтримали цю ідею. Потім звернулись за допомогою до сільського голови Наталії Довгої. Вирішили, що ідеальним місцем для спортивного залу буде підвальне приміщення клубу.

Та, щоб втілити мрію в реальність, бродщанам довелось добряче потрудитись. Підвальне приміщення було занедбане. Через відсутність відмостки біля клубу, туди постійно стікала вода. Крім того, самі кімнати були захаращені різним сміттям. Тож хлопці, засукавши рукава, приступили до роботи.

— Ми почали працювати в десятих числах жовтня, — продовжує Валерій. — У роботах постійно були задіяні від п’яти до десяти чоловік. Працювали місцеві жителі. Заново залили відмостку, провели будівельні роботи, установили двері в кімнатах, привели в належний стан приміщення зсередини. На все витратили майже два місяці.

Зі слів Бережного, за фінансовою допомогою звертались до мешканців села, складались грошима самі. Не відмовив хлопцям і місцевий приватний підприємець Святослав Ісип. Пізно ввечері, після робочого дня, допомагали зварювальники Микола Колісник і Володимир Довгий.

— Узагалі, до облаштування спортивного залу долучились майже всі жителі Бродщини, за що ми їм дуже вдячні, — каже Валерій. — Тепер у нас є тренажерний зал, де можна займатись гирями, гантелями. Крім того, обладнані лавка для жиму штанги лежачи, бруси й турнік.

Також хлопець розповів, що найбільше їх підтримала сільський голова. На одній із сесій депутати виділили кошти і придбали для спортзалу мати, боксерські рукавиці, манекени для боротьби. Тепер бродщани мають можливість повноцінно займатись боротьбою.

— Хочемо створити свою команду і в майбутньому виступати на змаганнях із греко-римської боротьби, — ділиться планами Валерій. — Я вважаю, що заняття в спортивному залі принесуть для молоді більше користі, ніж комп’ютер та шкідливі звички.

На завершення розмови Валерій поділився ще однією гарною новиною. Сільська рада замовила у спортзал новий тенісний стіл, на якому зможуть тренуватись усі бажаючі. Тренування проводитиме вчитель фізкультури Сергій Митько.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2017, 09:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації