Вхід | Реєстрація

Будьмо разом у новому році

Будьмо разом у новому році

Це останній передноворічний номер тижневика, тому відразу хочемо привітати читачів із тим, що працювати в 2016 році залишилось лише кілька днів. Та й узагалі, хіба можна їх, ці дні, назвати продуктивними, коли у більшості жінок на думці тільки те, чи не повнить їх плаття, яке вони придбали для святкової ночі, та чи сподобається друзям новий рецепт салату. Чоловікам теж немає спокою. Бо до їхніх першочергових обов’язків входить придбання подарунків для рідних. А тут, як часто буває, знову список із побажаннями в якійсь кишені залишив. От і немає з чоловіків зовсім роботи, оскільки в голові одна лише проблема.

Попереду ж їм ще доведеться пройти битву за продукти. Саме так у останні дні, а то й тижні, називається похід у магазин. Можливо, ця риса притаманна лише українцям, але перед Новим роком вони змітають із поличок усі продукти, незалежно від їх ціни і якості. Навіть найприскіпливіші споживачі, які зазвичай годинами перевіряють строки і виробників, у цей період без вагань і зайвих запитань наповнюють свої корзини і візки товарами. У такі моменти здається, що значна частина покупців керується думкою: 1-го січня всі товари в кілька разів виростуть у ціні, а вартість алкоголю взагалі прирівняють до золота. От вони, знявши з карток та діставши з-під матраців свої заначки, спішать закупити максимальний запас товару, якого вистачить до кращих часів. Це потім, днів через три-чотири після початку вже нового року, доїдаючи минулорічні страви, вони зрозуміють, що знову «переборщили» зі своїми апетитами. Але тенденція з кожним роком залишається незмінною і в більшість місцевих магазинів уже зараз досить важко пробитись.

Та, як не крути, ці клопоти завжди приємні. Бо після всіх приготувань і походів по магазинах наступить свято. І в новорічну ніч жінки неповторно виглядатимуть у своєму новому вбранні та з гарними зачісками. Чоловіки, учергове ідеально виконавши роль Діда Мороза, подарують радість своїм близьким. Із гарним настроєм та позитивними емоціями ми всі разом зустрінемо Новий 2017‑й рік. Будемо сподіватись, що в новому році задуми та мрії кожного здійсняться, а Вогняний Півень принесе стабільність у наше життя. Оскільки не може бути невдалим рік, який починається з вихідного дня. А ще усім нам потрібно в душі трішки залишатись дітьми, навіть якщо вже давно й не вміщаємось у санки.

Ми ж, у свою чергу, в новому році намагатимемось готувати для вас тільки хороші новини. Або ж подаватимемо їх у легшій для сприйняття формі. Так, як ми це робимо в проекті «СаняРома». До речі, цей проект і виник для того, аби на каналі «ЕХО» було менше різної «чорнухи». Як не прикро, а люди найбільше дивляться відео про скандали й аварії.

Та повернемось до «СаніРоми». Незважаючи на те, що коментарі до відео були різними, сюжети дивились далеко за межами міста й району і свій вплив вони таки мали. Недарма ж після виходу відеоматеріалів окремі керівники відразу ж ставали на боротьбу з карантинними бур’янами або вмикали світло на темних вулицях. Хоча й говорили, що абсолютно не цікавляться нашою роботою.

Ми не намагатимемось спрогнозувати, яким буде 2017‑й рік. Звичайно, хотілося б, що усі мали впевненість у завтрашньому дні. А заробітної плати і пенсії вистачало не лише на оплату комуналки, продукти й ліки, а й на придбання власного житла чи на відпочинок за кордоном. Не дарма ж наш президент вже два роки б’ється за надання безвізового режиму для громадян своєї країни. Напевно, усім серцем прагне, аби українці могли оздоровлюватись на берегах морів і океанів. Більше на його користь немає, що сказати.

Хоча, може, треба попросити у Діда Мороза відповідальних керівників для України, а цих, разом із народними обранцями, нехай він забере до гурту своїх оленів. Вони ж розповідають, що дуже роботящі, тому з такою роботою мають справитися. У нього там обов’язків усім має вистачити. Уявіть, Діду Морозу за 30 годин треба 700 мільйонів дітей у всьому світі привітати.

Миру вам і здоров’я у новому році. І залишайтесь з «ЕХО» й далі. А також не забувайте ставити під нашими відео лайки, підписуватись на канал «ЕХО» в Ютубі та розповідати друзям. І пишіть коментарі під відео, ваша думка для нас важлива.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2016, 09:11 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації