Вхід | Реєстрація

На сесії райради затвердили бюджет

На сесії райради затвердили бюджет

П’ятниця 23 грудня у районній раді відбулася 12 сесія 7‑го скликання, на якій було розглянуто 24 питання.
Депутати затвердили програму соціально-економічного та культурного розвитку району на 2017 рік. Після цього заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Ірини Смоляги про бюджет району на майбутній рік і прийняли його у такому вигляді: доходи передбачено в сумі 172939,2 тисячі гривень. Доходи спеціального фонду районного бюджету — 561,4 тисячі гривень; видатки районного бюджету в сумі 172939,2 тисячі гривень, у тому числі видатки загального фонду районного бюджету — 172277,8 тисяч гривень, видатки спеціального фонду районного бюджету — 661,4 тисячі гривень.

Щодо бюджетного питання і змін до показників обласного бюджету голова районної ради Світлана Горбачова прокоментувала:

— Цей бюджет для того, щоб почати рік, він тимчасовий, видатки по мінімуму. Бюджет не змінився у зв’язку з об’єднаною громадою, лише перекроїлася карта. І якщо ми знайдемо спільну мову з керівниками об’єднаних громад, сільських рад, то буде все нормально. На жаль, у нас відсутня законодавча база на високому рівні. Їдучи в область і розуміючи важливість об’єднання громад, ми переконуємо керівників області, щоб нам все ж таки допомагали, не залишали без підтримки, бо буде важко. Звернувшись до присутніх, Світлана Андріївна наголосила, що усім без виключення гілкам влади у районі, треба мислити виважено, помірковано, не користуватися емоціями, слухати, що люди кажуть і що хочуть. — Люди не повинні страждати від того, що ми можемо не порозумітися. Залишайте свої амбіції. Нам треба бути згуртованими, —закликала голова райради.

Депутати розглянули і затвердили план роботи районної ради на 2017 рік, звіт про фінансово‑господарську діяльність КП «Царичанське виробниче об’єднання житлово‑комунального господарства» за 9 місяців 2016 року, внесення змін до рішення районної ради та багато іншого. Особлива увага присутніх була акцентована на затвердженні районних програм.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2016, 18:41 | Царичанка | Фінанси
1. Седой / 30 грудня 2016, 19:21
у меня фирма около 400 чел бюджет больше. как вы живете?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації