Вхід | Реєстрація

Полтавська міська влада не збирається допомогати невиліковно хворим!

Полтавська міська влада не збирається допомогати невиліковно хворим!

Полтавську обласну благодійну організацію «Асоціацію паліативної та хоспісної допомоги» дуже хвилює відсутність міського хоспісного стаціонару на протязі багатьох років у Полтаві. Проблема відсутності хоспісу є нагальною, адже полтавці залишаються на самоті із своїм горем і онкохворий вимушений вмирати в стражданнях вдома на очах близьких та рідних.

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації«Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що на наш запит, щодо відкриття в Полтаві хоспісого стаціонару, чиновники надали ввідповідь, в якій зазначено, що ніякого міського хоспісу в Полтаві не буде і не планується.

Цей лист підготувало управління охорони здоров’я міськвиконкому, відсутність хоспісного стаціонару – це заслуга саме таких чиновників, які багато років займають ці посади та демонструють свою бездіяльність та ще пишаються цим. Тепер всі невиліковні онкологічні хворі чітко будуть знати, що помруть не в спеціалізованому закладі, а вдома на очах рідних та близьких.

Більше того, місцева влада вважає, що допомога невиліковним хворим у нашому місті надається у повному вигляді, проблем взагалі не існує, про що зазначено у іхній відповіді. Користуючись нагодою, повідомляємо всім, хто потребує паліативної та хоспісної допомоги, звертатись у заклади, які зазначені у лісті-відповіді міськвиконкому та телефонувати на номер телефона виконавця цього листа щодо  надання роз’яснень.

Враховуючи численні нарікання населення міста щодо якості обслуговування у медичних закладах міста, відсутність хоспісного стаціонару, діяльність фондів у лікарнях та ін., асоціація надалі буде висвітлювати діяльність управління охорони здоров’я міста та запрошує до співпраці активні громадські, благодійні організації, активістів міста, яким небайдужа охорона здоров’я, з метою проведення спільних інформаційних заходів та акцій.


Автор: Андрій Олєйніков, благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2017, 16:45 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації