Вхід | Реєстрація

Гороскоп: що чекати в рік Вогняного Півня

Гороскоп: що чекати в рік Вогняного Півня

Із настанням Нового року хочеться дізнатися, які зміни відбудуться в нашому житті.

Згідно китайського гороскопа, 2017‑й рік — рік Вогняного (Червоного) Півня. Він вступить у силу з 28 січня 2017 року. Щасливі числа в рік Півня — 5, 7 і 8. Дні удачі для народжених під знаком Півня будуть 4‑го і 26‑го дня кожного місячного місяця. Найбільш вдалими місяцями китайського місячного календаря будуть другий, п’ятий та 11‑й. Цифри, які в будь-якій формі принесуть вам ускладнення або невдачу, — 1, 3 і 9. Уникайте їх. Найгірші місяці в рік Півня — 3‑й, 8‑й і 12‑й.

 

Овен

Для вас 2017‑й подарує безліч можливостей і багатообіцяючих перспектив. Ви станете динамічнішими, ініціативнішими і комунікабельнішими. Почнете інакше ставитися до навколишнього світу і переглянете вимоги до себе. Це допоможе вам досягати цілей і бути успішними.

Тривале перебування Венери в знаку Овна обіцяє, що навіть найнезвичайніші любовні бажання можуть здійснитися. Для багатьох Овнів особисте життя стане головним. Доведеться підвести деякі підсумки і переосмислити взаємовідносини з людьми. Кризу переживуть складні подружні і любовні відносини.
Овнів чекає успіх у діловій сфері. Будьте морально готові до непередбачуваних подій і необхідності швидко адаптуватися в нових обставинах.

Вашому самопочуттю можна буде тільки позаздрити: енергійності і сил буде більше, ніж достатньо. Та приділити увагу своєму здоров’ю усе ж таки доведеться.

 

Телець

Цей рік подарує вам чимало шансів втілити в життя ідеї і плани, які виношувалися ще з минулого року.
Особисте життя може виявитися зовсім непростим. Усе, що дратує вже тривалий час, з’єднається воєдино і завдасть чимало клопоту. Варто йти на поступки, щоб остаточно не посваритися зі своїми рідними й коханими. На вас чекають романтичні пригоди.

Рік обіцяє професійний успіх. Щоправда, не відразу. На початку року ви пройдете перевірку на міцність.
Тельці не скаржитимуться на своє здоров’я. Прекрасне самопочуття позитивно позначиться на всьому. Ви будете успішні в роботі, а також чуттєві в стосунках з протилежною статтю. Також вистачатиме сил на фізичні вправи. Не пропустіть момент і виділіть час для занять спортом.

 

Близнюки

2017‑й принесе масу позитивних вражень і успішних проектів. Ви відчуєте прилив життєвої енергії й активності, значно розширите своє оточення і заведете нових друзів.

Самотні Близнюки зможуть зустріти цікаву людину, яка вплине на їх життя. Венера перебуває у вашому знаку, що обіцяє наповнений любов’ю рік.

У професійному плані Близнюки стануть більш серйозними і відповідальними. У всіх справах і починаннях вас не залишить удача. Успіх гарантований для ініціативних і творчих особистостей.

Щодо стану здоров’я, то 2017 рік буде дуже сприятливим. На початку року ви почуватимете себе добре, щоб ефективно працювати і правильно відпочивати.

 

Рак

У 2017 році ви зможете відкрити в собі нові якості, змінити погляди на деякі речі. Ваша інтуїція допоможе отримати вигоду в справах.

Будуть зміни в особистих відносинах. Більшість представників знаку почнуть вити своє гніздечко або ж робити його більш комфортним. Пари з нестабільними відносинами продовжать віддалятися один від одного. Очікується багато проблем із дітьми. Їм буде потрібна не лише моральна підтримка, а й матеріальна допомога.

Ракам доведеться добре попрацювати, щоб із блиском захистити свою професійну компетенцію, довести, що вони відповідають займаній посаді.

Здоров’ю практично ніщо не загрожує. Ви будете почувати себе добре, за винятком незначної втрати сил. Будьте уважні, не робіть спроб стрибнути вище голови, беріть роботу, яка вам під силу.

 

Лев

У 2017‑му потрібно розвивати в собі командний дух. Відставте свій індивідуалізм у бік, учіться розуміти інших людей.

Відбудеться розширення кола знайомств. Самотні Леви, які прагнуть до романтичних пригод, можуть розраховувати на цікаві контакти і приємне товариство. Лев може не виправдати очікувань своїх рідних або ж не виконати обіцяне, у результаті чого виникнуть великі розбіжності з родичами.  Друга половина 2017‑го буде вкрай несприятливою для більшості подружніх пар. У найскладніших ситуаціях можливі розлучення, розділ майна і житла. Юпітер допоможе познайомитися з людиною, якій Лев зможе довіряти. Марс наповнить рік любов’ю. Є можливість зустріти когось особливого.

Безробітним представникам знаку пощастить знайти гідне місце, а у працюючих з’явиться шанс підвищити свій статус в очах начальства і просунутися вгору кар’єрними сходами.

Увесь рік Лев буде на піку фізичного здоров’я: відмінний імунітет, бадьорість та енергійність. Головне пам’ятати, що всі хвороби від нервів, і берегти себе.

 

Діва

2017 рік стане для вас досить вдалим. Ви будете більш комунікабельними, поліпшите стосунки з начальниками, колегами та близькими людьми. Ваші ділові якості будуть високо оцінені.

Особисті стосунки розвиватимуться досить нерівно. Більшість проблем очікується в січні і квітні. Особливо актуально це для тих, хто регулярно змішує особисті відносини, бізнес і гроші. Можливі  труднощі з дітьми.

Юпітер додасть удачі, а Уран обіцяє велику кількість любовних авантюр. Це внесе свіжий потік у щоденну рутину.

У сфері здоров’я рік благополучний. Дуже чутливі до змін погоди особи забудуть про погане самопочуття і отримуватимуть від життя задоволення. Бажано відмовитись від шкідливих звичок. Це зробить вас здоровішими і успішнішими.

 

Терези

Ви будете націлені на успіх. Вас чекає зустріч із новими діловими партнерами. Не упускайте можливості підвищити рівень освіти. У майбутньому це позначиться на соціальному становищі.

Під впливом Юпітера ви станете більш рішучими, сміливими і самостійними. Це відіб’ється на подружніх взаєминах. Найскладніший період — кінець березня і початок квітня. Якщо любов подолає всі труднощі, то можна розраховувати на подальші відносини. Самотні люди зустрінуть свою половинку.

Професійна сфера стане для Терезів найбільш суперечливим аспектом життя. Взимку ви зіткнетеся з труднощами в досягненні цілей і реалізації планів. Та не піддавайтеся паніці, вникніть в суть проблеми й зумієте вирішити її.

Початок року стане для Терезів періодом фізичного самовдосконалення. Здорове харчування, заняття спортом і відмова від шкідливих звичок — головний девіз на цей період.

 

Скорпіон

2017‑й не обіцяє бути нелегким, однак не обійдеться і без успіхів. Удасться вирішити давні проблеми. Успішно завершаться розпочаті проекти. Варто розраховувати тільки на власні сили. Прислухайтеся до інтуїції: вона підкаже вихід із найскладнішої ситуації.

Багатьом Скорпіонам доведеться пережити серйозні розбіжності з родичами. Продовжиться розвиток конфліктів у тих пар, де протягом кількох років існують проблеми. Збільшиться кількість розлучень. Розкриття багатьох таємниць завдасть непоправної шкоди стосункам з близькою людиною.

Початок року — найважливіша віха на кар’єрному шляху. У цей період Скорпіони будуть як ніколи успішними. Грошові ідеї приходитимуть одна за одною, а в реалізації всього задуманого не трапиться жодної перешкоди.

Варто все ж звернути більше уваги на потреби свого організму. Саме в 2017‑му сезонні застуди і нездужання вас наздоженуть. Не варто зловживати алкоголем. Дотримуйтеся дієти і приймайте вітаміни, будьте уважні до себе.

 

Стрілець

Рік стане для вас одним із найбільш плідних і щедрих на події. Розширюйте коло інтересів і знайомств, плануйте й розвивайтеся. Ваша мета — вирости в цьому році як в професійному, так і в духовному плані. Вам будуть потрібні витримка, організованість і послідовність у рішеннях. На перше місце варто поставити не навколишню дійсність, а внутрішній світ.

Для Стрільців рік пройде під знаком любові. Коло знайомих значно розшириться. З’являться нові цікаві особи, які можуть безповоротно змінити життя. Одинокі люди зав’яжуть роман. Сімейним та стабільним Стрільцям багато часу, сил і фінансів доведеться віддати дітям. Та клопоти будуть приємними і стосуватимуться майбутнього дітей.

Стрільцям перші дні Нового року принесуть приємну і значущу подію в діловій сфері. Можливо, з’явиться шанс втілити в життя давно запланований проект або взятися за відповідальну справу. Можливостей проявити себе буде багато. Будьте послідовними і уважними в роботі, це допоможе вам просунутися по службі.

На початку 2017‑го неприємностей зі здоров’ям зірки не обіцяють. Загальна слабкість і відчуття втоми цілком вірогідні до кінця лютого. Це природна реакція на активний спосіб життя і працьовитість представників знаку. У всіх сферах життя вистачає рутинних справ і невирішених поточних питань, що сильно діє на нерви. У цей період краще всього буде взяти відгул на роботі. Природа і невеликий відпочинок від людей та постійної уваги — це те, що вам буде потрібно.

 

Козеріг

Усе буде сприяти тому, що ваше оточення  підштовхуватиме вас до професійного розвитку. Використовуйте максимально всю інформацію, що надходить ззовні. Можуть з'явитися нові цікаві плани. Ви відчуєте прилив енергії і небувалої активності. Та не варто перевантажувати себе роботою, інакше ризикуєте завдати шкоди своєму здоров'ю.

Зміни в особистому житті, розпочаті вже давно, продовжаться. Багатьом представникам знаку доведеться зіткнутися з серйозною проблемою в родині. Якщо сімейні відносини нестабільні, то існує ймовірність розлучень або, в кращому випадку, кардинальних змін. 2017-ий рік для Козерогів готує масу проблем з дітьми. Якщо перше півріччя несприятливе для сімейних пар, то в другому неприємності очікують більшість закоханих. Слід пам'ятати, що благополучний результат всіх серцевих і сімейних справ залежить від щирості і спільного бажання йти один одному назустріч.

Проекти, над якими ви ретельно працювали в 2016-му, почнуть реалізовуватися і приносити дохід. Цей період сприятливий і для початку роботи над чимось абсолютно новим. У вас з’являться багато ідей, як стати більш успішним і просунутися по службі або в бізнесі. Треба сказати, міркування ці потрібно швидко реалізовувати, адже існує велика ймовірність, що задумане принесе позитивні зміни в найкоротші терміни.
У 2017-му Козероги матимуть міцний імунітет і витривалість: ні сезонне нездужання, ні погодні зміни не можуть підірвати вашого прекрасного самопочуття. Не пропустіть можливість: зараз варто вести активний спосіб життя, устигаючи бути на висоті в будь-якій сфері.

 

Водолій

Цей рік стане для вас особливо плідним у творчому плані: буде багато ідей і можливостей їх реалізувати. У січні намагайтеся трохи відпочити від роботи і розслабитися, побудувати і обдумати плани на наступний рік. Далі вам доведеться з головою зануритися в роботу, тому тримайте напоготові всі свої ділові якості, вони будуть рятувати вас в найрізноманітніших ситуаціях.

У 2017 році Водоліїв чекають досить серйозні зміни в сфері почуттів і взаємовідносин. Одиноким людям випаде можливість обзавестися новими знайомствами, одне з яких може покласти початок великої любові. Для сімейних представників знаку особливо складним буде друге півріччя. Увага і щирі почуття здатні зберегти відносини.

На професійній ниві у Водоліїв все буде дуже спокійно, без змін і будь-яких значущих подій. Та це не означає, що робочий процес перебуватиме в стані застою. Навпаки, ви будете працювати і отримувати за це винагороду. Безробітним представникам знаку може пощастити знайти місце до душі, з гідною оплатою праці і приємним колективом.

2017 рік з точки зору самопочуття почнеться двояко. Фізично ви будете почувати себе прекрасно: ніяких застуд, нездужань або загострень хронічних болячок. А ось в моральному плані може статися якийсь збій: депресія або стан стресу, незадоволеність собою і навколишнім світом. У такій ситуації використовуйте своє фізичне здоров’я в боротьбі за моральне: ходіть пішки, плавайте, займіться танцями. Регулярні заняття подарують відчуття більшої впевненості в своїх силах. І поступово ви знову відчуєте радість життя.

 

Риби

2017 рік пройде під девізом «дім і сім’я». У вас з’явиться можливість зустріти супутника життя, завести сім’ю або упорядкувати домівку так, як ви давно хотіли. Усі ваші плани, пов’язані з будівництвом, землеустроєм і сільським господарством, увінчаються успіхом. У цьому році покращиться моральний стан, ви станете більш спокійні і врівноважені.

Рибам, які живуть у світі почуттів, доведеться пережити досить складний період у житті, коли взаємини з близькою людиною зміняться не в кращу сторону. Розпалювання затухаючого полум’я ні до чого хорошого не приведе. Тому краще звернути свій погляд у майбутнє і не сковувати себе марними надіями. Стосується це любовних союзів і нестабільних подружніх пар, чиї відносини вичерпали себе. Сімейні, стабільні Риби влаштують грандіозний ремонт або задумають придбати нове житло. Проблеми з дітьми, які виникнуть, виллються у великі фінансові витрати.

У діловій сфері рік буде благополучним. Можна підготувати багато перспективних проектів та ідей, але не варто поспішати з їх реалізацією. Пам’ятайте: тихіше їдеш — далі будеш. Зробити крок назад і передумати у вас можливості не буде. Та й обдумувати кожну дрібницю теж не варто. Покладіться на свою інтуїцію.

Серйозних неприємностей зі здоров’ям зірки Рибам не обіцяють, хоча й за ідеальне самопочуття доведеться поборотися. У кінці зими будьте готові до загострення старого хронічного захворювання. Самолікуванням займатися не варто, бо можна нажити ще більші неприємності. Треба більше ходити пішки і дихати свіжим повітрям. Це допоможе заспокоїти нерви, які можуть розхитатися через постійні переживання за власне самопочуття.


Автор: Підготував Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2017, 11:33 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації