Вхід | Реєстрація

Гранична сума готівкових розрахунків тепер становить 50 тис грн

Гранична сума готівкових розрахунків тепер становить 50 тис грн

Гранична сума розрахунків готівкою за участю фізичних осіб з 4 січня складе 50 тис грн. Про це Національний банк України (НБУ) повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

До цих пір ліміт готівкових розрахунків для фізосіб становив 150 тис грн.

Фізичні особи мають право здійснювати розрахунки на суму, що перевищує 50 тис грн, шляхом перерахування коштів з поточного рахунку на поточний рахунок, внесення або перерахування коштів на поточні рахунки (в тому числі в депозит нотаріуса на окремий поточний рахунок в національній валюті).

"Безготівкові розрахунки можуть здійснюватися без будь-яких обмежень і банки зобов'язані забезпечити безготівкові перерахування на вимогу клієнтів у повному обсязі", — відзначає НБУ.

У той же час гранична сума готівкових розрахунків підприємців між собою протягом одного дня залишається незмінною і становить 10 тис грн.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2017, 19:48 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації