Вхід | Реєстрація

Поліція оголосила в розшук полтавця, який тікав від патрульних на викраденому автомобілі

Поліція оголосила в розшук полтавця, який тікав від патрульних на викраденому автомобілі

Оголосили в розшук полтавця, який п’яний вночі викрав автомобіль і на 45 хвилин влаштував погоню з патрульними поліцейськими.

Близько 2-ї години ночі 24 травня 2016 року патрульні поліцейські Полтави помітили автомобіль Chevrolet Aveo, який рухався по вулиці Південній без ввімкнених фар. Патрульні подали сигнал водію зупинитися, але він поїхав далі. Почалося переслідування. Водій виїхав на трасу Київ — Харків та на великій швидкості, створюючи небезпеку для інших учасників дорожнього руху, намагався втекти від поліцейських. Інспектори переслідували його близько 45 хвилин, доки у селі Терешки на вул. Річковій водій машини, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в дерево. Коли поліцейські перевірили номери машини по базі даних, то з’ясувалося, що транспортний засіб перебував у розшуку. Водія затримали і відкрили кримінальне провадження за фактом викрадення авто.

В матеріалах справи йдеться, що автомобіль був викрадений в той самий день. Близько 1-ї години ночі, 38-річний Костянтин Гремякін, будучи на підпитку, поблизу «Аптеки 03» на вулиці Європейській (Фрунзе), 19, побачив ключі від машини поряд з Chevrolet Aveo. Ключі підійшли, він сів в авто і поїхав. Правоохоронцям пояснив, що просто хотів покататися. Загальна сума матеріального збитку від такої поїздки становить 138 тисяч гривень.

Варто зазначити, що в матеріалах справи у судовому реєстрі жодним чином не згадується 37-річний пасажир викраденного Chevrolet, про чию госпіталізацію після ДТП у травні повідомляла поліція.

27 травня Октябрський районний суд визначив Гремякіну міру запобіжного заходу домашній арешт. 21 листопада він не прийшов на суд і прокурор подав клопотання оголосити його в розшук — суддя Антонов клопотання задовольнив.

Зараз Костянтин Гремякін перебуває у розшуку Міністерства внутрішніх справ України. Поліція просить повідомити всіх, хто знає його місце знаходження за тел 51-77-55, або 51-77-02.


Автор: Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2017, 15:42 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації