Вхід | Реєстрація

Під час снігопаду кременчужан просять не залишати автівки обабіч доріг

Під час снігопаду кременчужан просять не залишати автівки обабіч доріг

Комунальні служби Кременчука готуються до ліквідації наслідків погіршення погодних умов, про які попереджають у гідрометеослужбі. Очікувані опади у вигляді снігу та мокрого снігу, зниження температурних показників зовнішнього повітря протягом наступних днів, починаючи з 5 січня, можуть додати роботу комунальникам.

За дорученням міського голови Віталія Малецького всі служби житлово-комунального сектору міста працюватимуть в ці дні в посиленому режимі, щоб забезпечити належні умови для функціонування міста в складних погодних умовах. На дороги буде виведена снігоприбиральна та посипальна техніка. Однак, для того, щоб вона мала можливість максимально та оперативно очистити від снігу проїжджі зони на її шляху не повинно бути перешкод. Як доводить щорічна практика, працювати прибиральній техніці заважають автомобілі, залишені обабіч доріг, на зупинках громадського транспорту тощо.

Міська влада звертається до власників транспортних засобів із проханням не залишати надовго свої автомобілі без нагляду, апаркувати їх у спеціально відведених для цього місцях, а також  не виїжджати без нагальної необхідності під час великих опадів.

Пам’ятайте, що пересічна поїздка може стати причиною заторів на дорогах, а це негативно вплине на якість роботи  комунальної техніки, створить вимушені перерви в  роботі  громадського транспорту, автомобілів оперативних служб тощо.

Давайте цінувати труд працівників комунальної сфери, які роблять все можливе, щоб городянам було комфортно і зручно пересуватися містом за будь-яких погодних умов.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2017, 16:10 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації