Вхід | Реєстрація

Іван Кристаль набрав більше голосів

Іван Кристаль набрав більше голосів

Тижневик «ЕХО» анонсував перевибори в одному із виборчих округів у Царичанській об’єднаній територіальній громаді. 8 січня на одномандатному виборчому окрузі № 26 (дільниця № 120629) у селі Новостроївка відбулися перевибори кандидатів у депутати Івана Кристаля та Надії Надхи.

У попередньому виборчому турі ці кандидати набрали однакову кількість голосів. Тому виникла необхідність перевиборів.

До списку виборців було внесено 341 людину. Проголосувало — 217(64%). У виборах перевагу надали Івану Кристалю, який представляв політичну партію «Відродження». За нього проголосувало 118 виборців. За Надію Надху (самовисуванка) проголосувало 95 чоловік.

За виборами спостерігали самі кандидати у депутати, а також контролювали ситуацію голова селищної виборчої комісії Таїсія Рашевська та представник СБУ Ігор Герасіка.

На виборчій дільниці було спокійно і порушень у ході голосування не виявлено. Найбільший потік виборців припав на обідню пору дня.

Таким чином, Іван Кристаль став двадцять шостим депутатом Царичанської об’єднаної громади. Його представлять на наступній черговій сесії та вручать посвідчення депутата.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2017, 12:13 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації