Вхід | Реєстрація

Решетилівські поліцейські розшукують грабіжників

Решетилівські поліцейські розшукують грабіжників

Працівниками Решетилівського відділення поліції розшукуються двоє невідомих чоловіків, які 9-го січня цього року в смт. Решетилівка намагалися здійснити крадіжку з будинку.

До вчинення злочину вказані особи були заздалегідь підготовлені, при собі мали металеве знаряддя для відкриття та злому приміщень. Пошкодивши віконні грати, чоловіки намагались проникнути до будинку місцевого мешканця.

По даному факту у Решетилівському відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки).

Прикмети злочинців: зріст близько 163 – 168 см, середньої тілобудови. Були одягнені в штани темного кольору та куртки з капюшоном, обличчя було закрите масками (балаклавами).

Інформацію про осіб, яких видно на фото- та відео-зображеннях, а також про місце їх перебування, можна повідомити до Решетилівського відділення поліції за адресою – смт. Решетилівка, вул. Покровська, 26/2, за телефонами - 0669118931, 0536325072, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Полтавській області (0532) 51-77-02, на безкоштовну цілодобову лінію «102», або будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

 

 

За матеріалами Решетилівського відділення

поліції Полтавської області


Автор: За матеріалами Решетилівського відділення поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2017, 11:37 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації