Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі з’явиться ще одна громада

У Кобеляцькому районі з’явиться ще одна громада

Принаймні, головний крок для цього депутати Кунівської сільради зробили.

20 січня відбулась сесія Кунівської сільської ради. На ній депутати розглянули звернення від кобеляцьких колег про об’єднання у спільну громаду. Кобеляцьку міську раду на зібранні представляв її очільник Олександр Копелець. Йому знадобилось майже дві години, щоб переконати кунівських обранців підтримати відповідну пропозицію. За рішення створити Кобеляцьку об’єднану громаду проголосували дев’ять депутатів, враховуючи сільського голову Віктора Вараву.

Нагадаємо, що наприкінці грудня 2016 року за об’єднання в одну громаду виступили депутати Бутенківської та Дрижиногреблянської сільських рад. 

 Детальніше про цю подію читайте в тижневику "ЕХО" №4 від 26.01.2017 року


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2017, 15:43 | Кобеляки | Політика
1. ivanrywa / 20 січня 2017, 21:32
Ну ось ще один приклад,того як легко міняється свідомість і переконання людей.А саме "депутатів" Кунівської ради,і (прости Господи) їх сільського гОЛОВИ.І року не минуло,с того часу,після попередньго візиту цього Жуківського "латифундиста",як він з ГАНЬБОЮ залишав стіни цієї ж ради.Після предложень обьєднання і в результаті цього,як "подарунок" з барського плеча ,розміщення на території вище згаданної ради-СМІТТЄЗВАЛИЩА!!!Що б зняти напругу з Кобелячян,докинувши цим самим, кілька пунктів до своєї електоральної підтримки.А після того візиту навіть ,у деяких жителів Кунівської с/р,з"явилася думка про правельність вибору,при голосуванні за депутатський корпус,і навіть у когось про обрання такого гОЛОВИ.Ну але ж ,як зачасту у нас і буває,майже по сценарію відомого з дитинства мультфільму,коли карета знову стала гарбузом,так і Кунівські обранці стали тими ким вони і були,забувши про інтереси людей яких вони повинні представляти.Хоча....я можу і помилятися і депутати на чолі з гОЛОВОЮ нівчому і не винні ,і не розуміли що роблять і куди тянуться їх руки,а очільник ради, взагалі просто зачепився за жалюзі на вікні,і так простояв всю сесію(див.фото).Або то просто природне обояніє,Кобеляцького очільника,здатне міняти свідомість.Або то було,щось інше.Ну як би там не було,об"єднання в ту ,чи іншу громаду,повинно враховувати інтереси всих її жителів,чи це маленька Кунівка ,чи райцентр.Так як люди однакові скрізь,і чисте повітря всім потрібне в рівній мірі!!!...Хоча дещо поквапився,все таки не однакові,і не рівні,і в парку в центрі міста не кожен отримує ділянку під гараж...ну це вже,як говорить один відомий телевізійний персонаж,зовсім інша історія...
2. Гай Фокс / 24 січня 2017, 12:54
4.саша ставицький
«він може пролетіти , як дельтаплан над Ворсклою?»
А він готує вже "запасний аеродром". У Біликах.
3. ivanrywa / 24 січня 2017, 15:52
5.Гай Фокс
«А він готує вже "запасний аеродром". У Біликах.»

Ну хіба що аеродром для свого дельтоплану.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації