Вхід | Реєстрація

А на скільки Ви до нас?

А на скільки Ви до нас?

Таке питання задала голова райдержадміністрації новому начальнику Кобеляцького відділу поліції.
6 лютого під час апаратної наради голова РДА Таміла Шевченко представила присутнім очільника кобеляцьких поліцейських Василя Овчаренка.

Новопризначений керівник повідомив, що народився на Полтавщині. Пройшов трудовий шлях від сержанта до полковника. Починав кар’єру в Лубнах та Кременчуці. Потім працював у Львівській, Одеській і знову Полтавській областях.

— Принципово підхожу до виконання поліцейськими своїх обов’язків і вимагаю від них, щоб працювали з населенням, — сказав Овчаренко. — Тому буду часто проводити виїзні прийоми, зустрічатись із головами сільських рад та намагатись вирішувати проблеми жителів на місцях.

Потім поліцейський попросив задавати йому питання. Таміла Шевченко сказала, що найбільше всіх цікавить одне:

— А на скільки Ви до нас? Так як, судячи з досвіду попередніх років, Кобеляцький райвідділ вважається трампліном для заняття вищої посади.

Керівник відділу поліції відповів, що призначений на довгий термін, оскільки керівництво поставило перед ним глобальні завдання: наведення порядку, вирішення кадрових проблем, підбор і розстановка підлеглих на посадах.

— Я працював у Кременчуці першим заступником міського управління, — говорить полковник. — Із 2005‑го по 2010 роки очолював його. Паралельно з 2008‑го до 2010‑го поєднував посаду заступника начальника головного управління в Полтавській області. Тому трамплін та звання для мене не мають значення. Відповідно до нових вимог, мені продовжено термін для роботи. Живу в Кременчуці. Щодня їжджу на роботу в Кобеляки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2017, 16:47 | Кобеляки | Політика
1. arturwanga / 15 лютого 2017, 07:48
на даний час ще нiчого не видно чи з приходом нового начальника не то мiлiцii не то полiцii чи хоть щось помiняеться менi здаеться що все залишиться на старих мiсцях тому що насправдi у них маю на увазi ментiв на даний час проходе операцiя пiд кодовою назвою емiтацiя реформ.
2. arturwanga / 15 лютого 2017, 07:50
2.don Pedro
«Може хоть трохи наркошів пошуга, бо ходять по вулицях з повними карманами трави
»

[навряд
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації