Вхід | Реєстрація

Завершується збір коштів на друк «Рідної абетки»

Завершується збір коштів на друк «Рідної абетки»

Краудфандинговий проект «Рідна абетка - народжена вільною» добігає кінця.

Книжка-абетка про українське життя та важливі українські символи протягом місяця збирала кошти на друк лімітованого накладу за допомогою спільнокошту, тобто, спільного фінансування. За відведений час «Абетка» зібрала більше 50% відсотків від початкового бюджету, після чого команда проекту вирішила перейти до гнучкого фінансування.

У блозі проекту авторка написала, що цей перехід означає, що «Рідна абетка» буде надрукована, тож проект буде реалізований, хоча, можливо, й у меншому масштабі.

Головна мета краудфандингової кампанії «Рідна абетка - народжена вільною»  - надрукувати лімітований наклад книжок та подарувати їх дитячим установам України. Під час цього проекту спільноті було презентовано постер та магніти за ілюстраціями з книжки, що їх можна завантажити безкоштовно та роздрукувати. Ці речі зустріли схвальні відгуки в користувачів соціальних мереж.

Авторка зазначає, що концепція «Рідної абетки» - вільна книжка, доступна кожному. Отже, вихователі та викладачі можуть звернутися до авторки та отримати свою електронну копію «Абетки» для друку та навчання дітей.

По закінченні збору коштів розпочнеться підготовка книжки для друку, а в шановних доброчинців залишається менше ніж 4 дні на те, щоб долучитись до доброї справи.

Посилання на проект:  https://biggggidea.com/project/ridna-abetka-narodzhena-vilnoyu/


Автор: Маруся Майская


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2017, 17:43 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації