Вхід | Реєстрація

У Великобагачанському районі з фури злили 200 літрів пального

У Великобагачанському районі з фури злили 200 літрів пального

До Великобагачанського відділення поліції 25 лютого звернувся 40-річний житель міста Київ. Чоловік повідомив, що з баку його вантажівки «ДАФ», яка знаходилась на узбіччі автодороги «Київ - Харків», викрали близько 200 літрів дизельного пального.

У результаті оперативно-розшукових заходів «гарячим слідом», поліцейськими Великобагачанського відділення поліції було встановлено осіб причетних до даної події. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів Полтавської області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), що карається арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: За матеріалами Великобагачанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2017, 15:29 | Велика Багачка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації