Вхід | Реєстрація

На ремонт двох доріг витратять 1 мільярд гривень

На ремонт двох доріг витратять 1 мільярд гривень

Нагадаємо, що у грудні минулого року в Кобеляках проходив круглий стіл за участю представників місцевої влади та фахівців Служби автомобільних доріг. На цьому зібранні обговорювали питання будівництва нового відрізка автодороги Дніпропетровськ — Решетилівка, що пройде територією Кобеляцького району. Детально про це можна прочитати в статті "Покатаємось по пятимільярдній дорозі"

Запрошені фахівці розповіли про те, як буде втілюватися в життя серйозний інвестиційний проект 

Служба автомобільних доріг у Полтавській області оприлюднила на ProZorro три оголошення щодо проведення торгів на ремонт і реконструкцію частин двох державних трас: М-22 Полтава — Олександрія та Р-52 Дніпропетровськ — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка. За попередніми підрахунками, вартість робіт становитиме 1 мільярд 94 мільйони гривень. 

Поточний середній ремонт траси Полтава-Олександрія від 32-го до 48-го кілометра буде коштувати 16 мільйонів 207.8 тисячі гривень. Служба автодоріг розділила тендер на ремонт цієї траси на 5 лотів по 4 та 2 км. 
Будівництво шляхопроводу довжиною 1,4 кілометра через залізницю у селі Бутенки обійдеться 308 мільйонів гривень.

Автодорога і транспортної розв’язка на перетині Р-52 та М-22 (у районі Бутенок) довжиною в 1,75 кілометра коштуватиме 578 мільйонів. 

За інформацією інтернет-видання "Полтавщина", згідно умов тендеру, 16 кілометрів автодороги Полтава — Олександрія підрядник має відремонтувати в цьому році. Будівництво автошляху і розв’язки на трасі Дніпропетровськ — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка  планується провести протягом 2017-2018 років.

Як повідомили представники Служби автодоріг, на ремонт цієї дороги, який триватиме три роки, мають витратити 11 мільярдів гривень. Із цієї суми в мехжах Полтавської області освоять 5,9 мільярда. 
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2017, 21:36 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації