Вхід | Реєстрація

П’яний водій мікроавтобуса спочатку втікав під поліцейських, а потім ще й побив одного із них

П’яний водій мікроавтобуса спочатку втікав під поліцейських, а потім ще й побив одного із них

Під час оформлення матеріалів по факту керування автомобілем 39-річним чоловіком у стані алкогольного сп’яніння, інспекторові сектору реагування патрульної поліції Лубен було нанесення тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Відділ комунікації за інформацією Лубенського відділу поліції Полтавської області.

Водій мікроавтобуса, якого працівники Лубенської поліції запідозрили у вживанні алкоголю, почав тікати на власному автомобілі. Через деякий час транспорт все ж вдалося зупинити. Під час оформлення матеріалів за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння), 39-річний водій накинувся на інспектора сектору реагування патрульної поліції та наніс йому тілесні ушкодження. Очевидцями подій стали журналісти місцевої телекомпанії.

За умисне заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.


Автор: За інформацією Лубенського відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2017, 11:57 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації