Вхід | Реєстрація

За затримання злочинця – цілий мішок корму та офіційний документ

Саме такий подарунок отримав лабрадор Річард, який затримав неповнолітнього, озброєного ножем. Останній намагався незаконно проникнути у машину, яка знаходилася у дворі однієї з багатоповерхівок. Подробиці затримання зловмисника – далі у випуску.
Близько 4 години ранку Володимира Сєрова розбудив звук сигналізації автомобіля, який стояв у дворі. Вибігши на балкон, чоловік побачив, що якийсь молодик намагається відкрити дверцята машини. Він почав кричати, аби той припинив свої дії, потім, швидко одягнувшись, разом зі своїм собакою побіг сходами вниз.
Володимир Сєров, власник собаки:
- Вже коли ми вибігли, побачили лише сліди, він тікав. Коли я сказав собаці Річарду «Слід», він побіг, догнали ми його вже за рогом будинку. Потім сказав Річарду «фас», але зловмисник повернувся і у нього виявився ніж. Собака спочатку вибив із руки ніж, потім завалив його на сніг.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце пригоди, доправила підозрюваного зловмисника до райвідділу. Затриманим виявився 17-ти річний полтавець, за словами правоохоронців, це була не перша автівка, куди він мав намір проникнути. Вночі юнак встиг викрасти особисті речі у 2-х авто, позривав логотипи з більш ніж 20-ти іномарок.
Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ міліції по взаємодії з громадськістю та ЗМІ:
- За свідченнями неповнолітнього, логитипи він викрадав для колекціонування з подальшим продажем на авторинку. За дійсної вартості у 300 гривень, він мав намір їх збувати по 20-30 гривень.
Проти затриманого вже порушено кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Йому загрожує покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі. За затримання порушника працівники Київського райвідділу міліції нагородили Володимира Сєрова почесною грамотою. Окремий подарунок отримав чотирилапий друг Річард – мішок собачого корму та офіційний акт, який засвідчує, що пес брав участь у затриманні порушника.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2010, 13:41 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації