Вхід | Реєстрація

Нова дорога: від пошти до редакції «ЕХО»

Нова дорога: від пошти до редакції «ЕХО»

У цьому році шляховики почали ремонт доріг як ніколи рано. На календарі лише початок квітня, а ремонтні роботи тривають повним ходом. Тиждень тому співробітники підприємства «Ростдорстрой» постелили новий асфальт поряд із так званим сухинівським постом поліції. А 11 квітня вони ж зняли вщент зруйноване дородне покриття на ділянці улиць Михайлівської та Покрівської що в райцентрі. Асфальт замінять на відрізку дороги Р-52 протяжністю один кілометр. Ремонт закінчать якраз навпроти приміщення редакції ЕХО.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2017, 17:35 | Кобеляки | Суспільство
1. микола козак / 16 квітня 2017, 15:07
Ремонтують дороги на всі сто. Хто хоче перейняти досвід , поїдьте подивіться по Полтавській на повороті до інтернату. Там ями засипали землею , а зверху клали груддя здертого десь асфальту. Цей ремонт звичайно буде оплачений з надбавками за високу якість.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації