Вхід | Реєстрація

Випускні вечори школи вже не організовуватимуть

Цього року випускники шкіл стануть більш самостійними. Педагоги не будуть займатися їхньою підготовкою до випускних вечорів та не перейматимуться питаннями тестування своїх учнів. Відповідну інформацію оприлюднив керівник міського управління освіти Геннадій Москалик: “За існуючими вказівками з Міносвіти, навчання в школах цього року завершиться святом останнього дзвоника, яке проведуть 28 травня. В цей же день будуть видані і атестати про середню освіту. Випускники 11 класів цього року не складатимуть державні екзамени, а писатимуть замість них контрольні роботи. Учні, які отримають атестати, вже не вважатимуть учнями школи і проходження зовнішнього тестування вже від учителів не залежить. “Також раніше нас спрямовували на проведення випускних вечорів, але нині цим займатися педагогам заборонено. Це приватна справа батьків”, – зазначив Геннадій Москалик.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації