Вхід | Реєстрація

Підприємця Полтавщини «замовила» кіллеру конкурентка

Підприємця Полтавщини «замовила» кіллеру конкурентка

Отримавши оперативну інформацію, що 66-річна жителька одного з районів Полтавщини замовила вбивство підприємця, за процесуального керівництва прокуратури працівники ГУ Національної поліції в області розробили низку заходів з метою недопущення скоєння злочину. Правоохоронці імітували умисне вбивство, а як доказ надали вищезгаданій особі особисті речі підприємця.

«За роботу жінка обіцяла заплатити виконавцю 50 тис. грн. Останній на підтвердження вбивства повинен був принести замовниці золотий перстень, ключі та банківські картки, що належали підприємцю», - розповів начальник управління прокуратури області Андрій Жилін.

За його словами, наразі жінка затримана в порядку ст. 208 КПК України. Відомості про даний факт внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 14, ч. 2 п. 11 ст. 115 КК України (готування умисного вбивства, вчиненого на замовлення, шляхом підшукування та пристосування засобів та знарядь на вчинення злочину, а також підшукування співучасників злочину). Також вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу.

«За попередньою інформацією, замовниця взялася допомогти родичам підприємця. Проте більш детальні обставини та мотиви скоєння злочину будуть встановлені вже під час досудового розслідування», - додав прокурор.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2017, 14:39 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації