Вхід | Реєстрація

У Решетилівському районі у ДТП загинув водій мікроавтобусу

У Решетилівському районі у ДТП загинув водій мікроавтобусу

Подія сталася на 293 км, у Решетилівському районі Полтавщини. Мікроавтобус RENAULT MASTER, під керуванням 29-річного мешканця Київської області, що рухався у напрямку міста Київ, зіткнувся з вантажівкою «MERCEDES-BENZ», яка стояла на узбіччі дороги.

Унаслідок зіткнення автомобілів, 56-річний пасажир мікроавтобусу, мешканець Житомирської області, загинув на місці події. Іншого пасажира RENAULT MASTER, 51-річного мешканця Житомирської області, та 29-річного водія з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізовано до центральної районної лікарні.

48-річний водій «MERCEDES-BENZ», мешканець Полтави, не постраждав.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2017, 11:58 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації