Вхід | Реєстрація

У Хорольському відділі освіти виявлено фінансових порушень на 310 тисяч гривень

У Хорольському відділі освіти виявлено фінансових порушень на 310 тисяч гривень

Фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області виявили порушення на суму 310,7 тис. грн під час ревізії фінансово-господарської діяльності відділу освіти, молоді та спорту Хорольської райдержадміністрації Полтавської області.

Зокрема, внаслідок не перерахування відділом освіти коштів, утриманих із заробітної плати працівників за минулі роки загальний фонд бюджету Хорольського району недоотримав надходжень на суму 63,3 тис.грн.

Окрім цього, у навчальному закладі коштом загального фонду сплатили 89,2 тис. грн за комунальні послуги, які слід було оплатити коштом спеціального фонду.

Також посадові особи відділу освіти сплатили 13,7 тис. грн  за комунальні послуги, які спожили інші юридичні особи.

Слід зауважити, що встановлено факт понаднормового списання продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах внаслідок завищення денних норм харчування на відповідні вікові категорії вихованців, що призвело до втрат на суму 9,2 тис.грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань стосовно 19 працівників відділу освіти складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передано Головному Управлінню Національної поліції в Полтавській області.


Автор: Прес-служба Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2017, 11:54 | Хорол | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації