Вхід | Реєстрація

Полтавець біля сміттєзвалища знайшов роздянену 4-річну дитину

Полтавець біля сміттєзвалища знайшов роздянену 4-річну дитину

Напівроздягнену босу дитину, яка одна знаходилась на дорозі біля сміттєзвалища, побачив місцевий житель, який автомобілем повертався додому. Чоловік негайно забрав дитину з вулиці і одразу викликав поліцейських.

Подія сталася в суботу, близько 20-ї години у мікрорайоні Лісок. На виклик одразу прибули поліцейські. Як виявилось, це вже другий випадок, який стався з дитиною. 28 лютого, за схожих обставин замерзлу дівчинку також знайшли перехожі на залізничній колії.

Зайшовши до будинку, де проживає малеча, правоохоронці цього разу також побачили нетверезих батьків, які навіть не здогадувались, що дитини немає удома. Батьків буде притягнуто до юридичної відповідальності, а подальшою долею дитини відтепер будуть займатись спеціальні служби.

Зараз дівчинка знаходиться в Центрі Соціально-психологічної реабілітації «Любисток».

Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про батьків, які злісно не виконують батьківських обов’язків, просимо звертатися до інспектору ювенальної превенції сектору превенції найближчого до вас відділення поліції або телефонувати «102». Сюди ж можна повідомити інформацію стосовно жорстокого поводження із дітьми. За допомогою можуть звертатися й самі діти, які потрапили у складну життєву ситуацію


Автор: За матеріалами відділення поліції №2 Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2017, 12:32 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації